Sök kurs 👉

Djungelgympa, barngymnastik i Växjö

Active Academy, i Växjö
Längd
6 veckor
Pris
1 095 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 veckor
Pris
1 095 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Video

Kursbeskrivning

Active Academy

Välkommen till Djungelgympa i Växjö – En Lekfull Värld av Rörelse för Barn och Föräldrar!


Upptäck Djungelgympa i Växjö – den perfekta aktiviteten där barn mellan 2 och 6 år kan förlora sig i en magisk djungelvärld fylld med rörelse och lek! Här får ditt barn möjlighet att klättra, hoppa och balansera genom fantasifulla äventyr samtidigt som de utvecklar sina motoriska färdigheter på ett roligt och stimulerande sätt.


Vad är Djungelgympa?

- Fantasifulla Äventyr: Varje pass är utformat som ett spännande djungeläventyr där barnen får använda sin kreativitet och rörelseglädje för att navigera genom olika hinderbanor och övningar.

- Utveckling och Lek: Djungelgympa hjälper barn att stärka sin balans, koordination och kroppskontroll samtidigt som de får lära sig att samarbeta med sin förälder. Det är en rolig kombination av fysisk träning och social interaktion.

- Familjevänlig Atmosfär: Vi välkomnar både barn och föräldrar att delta i denna glädjefyllda aktivitet. Att vara en del av Djungelgympa tillsammans ger familjen möjlighet att skapa gemensamma minnen och stötta sitt barn i deras äventyr.


Varför Djungelgympa?

- Roliga och Inspirerande Pass: Vårt program är fyllt med varierande och underhållande övningar i hinderbanor.

- Säker och Stödjande Miljö: Våra engagerade ledare skapar en trygg och positiv atmosfär där ditt barn kan känna glädje och trygghet medan de tillsammans med dig utforskar sina förmågor.

- Platserna fylls snabbt: För att inte missa chansen att delta i vår populära kurs, rekommenderar vi att ni anmäler er så snart som möjligt.


Anmäl er till Djungelgympa i Växjö idag och ge ditt barn en fantastisk möjlighet att växa, leka och ha roligt! Vi ser fram emot att välkomna er till vår fantasidjungel och skapa oförglömliga äventyr tillsammans.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Vecka 45

  • Kurs
  • Växjö

Kursintyg

> Samlarbok från vår värld, med ett nytt klistermärke till ditt barn varje vecka!

> Medalj eller diplom vid kursavslutningen (vissa kurser medalj och vissa kurser diplom).

> Försäkring.

Kostnader

Kursavgift: Från 1095 kr.

Prova det första tillfället för bara 150 kr! Om ditt barn ångrar sig får du tillbaka resterande belopp när du avbokar innan det andra kurstillfället.

Active Academy

Active Academy 

Active Academy Nordic startades 2003 och hette då Sweden Sport Academy. Idag över 20 år senare är vi en av Sveriges största arrangörer av aktiviteter för barn och föräldrar. Allt började med Sweden Sport Academy´s sommarläger för ungdomar och lite...

Läs mer och visa alla kurser med Active Academy

Highlights