Sök kurs 👉

Djungelgympa, barngymnastik i Uppsala

Active Academy, i Uppsala
Längd
6 veckor
Pris
1 095 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 veckor
Pris
1 095 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Video

Kursbeskrivning

Active Academy

Djungelgympa finns i Uppsala – Perfekt för Aktiva Barn!


Vi är glada att kunna erbjuda Djungelgympa i Uppsala! Djungelgympa är en fantastisk aktivitet för barn i åldrarna 2–6 år där rörelse, lek och glädje står i centrum. Genom barngymnastik får barnen en chans att utveckla sin motorik, balans och koordination på ett lekfullt och roligt sätt. Våra pass är fyllda av äventyr i djungelmiljö, där barnen får klättra, hoppa och springa genom våra hinderbanor tillsammans med någon av er som är föräldrar!


Varför är barngymnastik så bra?

Barngymnastiken på Djungelgympa hjälper barn att utveckla sina fysiska och sociala färdigheter genom rörelse. Att vara aktiv i tidig ålder stärker inte bara den motoriska utvecklingen, utan förbättrar även barnens självförtroende och förmåga att samarbeta med andra. Djungelgympa uppmuntrar till nyfikenhet, kreativitet och rörelseglädje – allt i en trygg och fantasifull miljö!


Anmäl dig till Djungelgympa i Uppsala och låt ditt barn upptäcka hur roligt det kan vara att röra på sig - tillsammans med dig som förälder!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Vecka 45

  • Kurs
  • Uppsala

Kursintyg

> Samlarbok från vår värld, med ett nytt klistermärke till ditt barn varje vecka!

> Medalj eller diplom vid kursavslutningen (vissa kurser medalj och vissa kurser diplom).

> Försäkring.

Kostnader

Kursavgift: Från 1095 kr.

Prova det första tillfället för bara 150 kr! Om ditt barn ångrar sig får du tillbaka resterande belopp när du avbokar innan det andra kurstillfället.

Active Academy

Active Academy 

Active Academy Nordic startades 2003 och hette då Sweden Sport Academy. Idag över 20 år senare är vi en av Sveriges största arrangörer av aktiviteter för barn och föräldrar. Allt började med Sweden Sport Academy´s sommarläger för ungdomar och lite...

Läs mer och visa alla kurser med Active Academy

Highlights