Sök kurs 👉

Djungelgympa, barngymnastik i Helsingborg

Active Academy, i Helsingborg
Längd
6 veckor
Pris
1 095 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 veckor
Pris
1 095 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Video

Kursbeskrivning

Active Academy

Upptäck Djungelgympa i Helsingborg – En Fantastisk Lek och Rörelse för Ditt Barn!


Välkommen till Djungelgympa i Helsingborg – den perfekta aktiviteten för barn mellan 2 och 6 år som vill ha roligt samtidigt som de rör på sig tillsammans med dig som är förälder! Djungelgympa är en lekfull och stimulerande form av barngymnastik där ditt barn får utforska en magisk djungelvärld. Genom spännande övningar får barnen klättra, hoppa, balansera och leka sig till bättre motorik och koordination i vår hinderbana, allt medan de har kul och utvecklas.


Vad Är Djungelgympa?

- Lekfull Rörelse: Vi erbjuder en kreativ och säker miljö där barnen får använda sin fantasi och rörelseglädje genom vårt djungeltema.

- Utveckling och Glädje: Djungelgympa är utformat för att främja både fysisk och social utveckling. Barnen stärks i sin motorik, bygger självförtroende och lär sig att samarbeta med andra.

- En Trygg och Inspirerande Miljö: Våra ledare skapar en trygg och stödjande atmosfär där varje barn får känna sig välkommet och uppmuntras att utforska sina förmågor tillsammans med dig som förälder.


Anmäl dig till Djungelgympa i Helsingborg Nu!

Missa inte chansen att ge ditt barn en rolig och utvecklande upplevelse! Anmäl er till Djungelgympa i Norrköping idag och säkra en plats för ditt barn i vårt populära program. Platserna fylls snabbt, så se till att anmäla er i tid för att vara med på nästa kurs.
Vi ser fram emot att välkomna dig och ditt barn till Djungelgympa – där varje pass är fyllt av skratt och rörelseglädje!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Vecka 45

  • Kurs
  • Helsingborg

Kursintyg

> Samlarbok från vår värld, med ett nytt klistermärke till ditt barn varje vecka!

> Medalj eller diplom vid kursavslutningen (vissa kurser medalj och vissa kurser diplom).

> Försäkring.

Kostnader

Kursavgift: Från 1095 kr.

Prova det första tillfället för bara 150 kr! Om ditt barn ångrar sig får du tillbaka resterande belopp när du avbokar innan det andra kurstillfället.

Active Academy

Active Academy 

Active Academy Nordic startades 2003 och hette då Sweden Sport Academy. Idag över 20 år senare är vi en av Sveriges största arrangörer av aktiviteter för barn och föräldrar. Allt började med Sweden Sport Academy´s sommarläger för ungdomar och lite...

Läs mer och visa alla kurser med Active Academy

Highlights