Sök kurs 👉

Djungelgympa, barngymnastik i Halmstad

Active Academy, i Halmstad
Längd
6 veckor
Pris
1 095 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 veckor
Pris
1 095 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Video

Kursbeskrivning

Active Academy

Anmäl dig och dit barn till Djungelgympa i Halmstad – Ett Äventyr som Utvecklar ditt barns färdigheter genom Lek och Rörelse!


Vill du ge ditt barn en fantastisk start i livet genom rörelseglädje och lek? Då är Djungelgympa i Halmstad det perfekta valet! Här får barn mellan 2 och 6 år utforska en spännande djungelvärld där klättring, hopp och balansövningar blir till ett äventyr. Djungelgympa handlar inte bara om fysisk aktivitet – det är en helhetsupplevelse som både stärker motoriken och inspirerar till fantasi och samarbete.


Varför ska du anmäla er till Djungelgympa?

- Rörelseglädje för alla barn: Djungelgympa gör träning rolig och spännande! Genom att förvandla övningar till äventyr får barnen uppleva glädjen i att röra sig och träna sin motorik på ett naturligt sätt. Barnen lär sig viktiga fysiska färdigheter som balans, koordination och kroppskontroll, samtidigt som de har roligt.

- Lek som utvecklar: I vår trygga och uppmuntrande miljö får barnen chansen att stärka sitt självförtroende och utveckla sina sociala färdigheter genom att samarbeta med sin förälder på passet.

- Familjens delaktighet: Djungelgympa är en familjeupplevelse! Som förälder får du vara en del av ditt barns äventyr och dela glädjen tillsammans. Ni skapar fina minnen som blir en del av ert barns resa mot rörelse och utveckling i livet.

- Trygg och pedagogisk miljö: Våra engagerade ledare säkerställer att varje pass är både roligt och säkert. Ledaren ser tillsammans med föräldern på passet till att ditt barn känner sig inkluderat och får en positiv upplevelse av gymnastik och lek.


Anmäl dig nu!

Anmäl dig och ditt barn till Djungelgympa i Halmstad och få en fin möjlighet att utvecklas genom lek, äventyr och rörelse. Vi ser fram emot att välkomna er till vår magiska fantasidjungel!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Vecka 45

  • Kurs
  • Halmstad

Kursintyg

> Samlarbok från vår värld, med ett nytt klistermärke till ditt barn varje vecka!

> Medalj eller diplom vid kursavslutningen (vissa kurser medalj och vissa kurser diplom).

> Försäkring.

Kostnader

Kursavgift: Från 1095 kr.

Prova det första tillfället för bara 150 kr! Om ditt barn ångrar sig får du tillbaka resterande belopp när du avbokar innan det andra kurstillfället.

Active Academy

Active Academy 

Active Academy Nordic startades 2003 och hette då Sweden Sport Academy. Idag över 20 år senare är vi en av Sveriges största arrangörer av aktiviteter för barn och föräldrar. Allt började med Sweden Sport Academy´s sommarläger för ungdomar och lite...

Läs mer och visa alla kurser med Active Academy

Highlights