Sök kurs 👉

Djungelgympa, barngymnastik i Stockholm

Active Academy, i Stockholm
Längd
6 veckor
Pris
1 195 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 veckor
Pris
1 195 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Video

Kursbeskrivning

Active Academy

Upptäck Djungelgympa – Rolig och Aktiv Träning!


Välkommen till Djungelgympa i Stockholm – den ultimata träningsformen för barn mellan 2–6 år! Här får ditt barn en möjlighet att röra sig på ett lekfullt och kreativt sätt. Djungelgympa är inte bara en aktivitet; det är en upplevelse där barnen får vara aktiva, utveckla sina motoriska färdigheter och ha roligt tillsammans med jämnåriga barn. Genom att vi kombinerar gympa med sagoinspirerade övningar där vi berättar om en fantasifylld djungelmiljö, skapas bilder hos barnen som uppmuntrar till nyfikenhet och rörelseglädje.

Vi har skapat ett koncept som passar alla – oavsett om ditt barn är en liten knatte som vill prova lite försiktigt eller redan en äventyrare med massor av energi! Vår filosofi är enkel: rörelse är glädje, och när träningen blir lekfull är det lättare för barn att bygga upp en positiv inställning till motion som varar hela livet.

Djungelgympa i Stockholms Län

Djungelgympa erbjuder träning på flera platser runt om i Stockholms län för att säkerställa att familjer över hela regionen har tillgång till våra roliga och inspirerande pass. Här är en översikt över några av de områden där vi finns:

Djungelgympa i Stockholm City

Mitt i hjärtat av Stockholm erbjuder vi Djungelgympa-pass i citynära områden som Östermalm och Södermalm. Här finns tillgång till ljusa och moderna träningslokaler som är anpassade för både små och stora äventyrare.

Norrort (Djungelgympa i Danderyd, Täby, Sollentuna)

I norra Stockholm hittar du Djungelgympa i områden som Danderyd, Täby och Sollentuna. Här finns våra pass i närheten av familjevänliga bostadsområden med fokus på att göra träningen tillgänglig för barn i trygga och trevliga miljöer.

Söderort (Djungelgympa i Huddinge, Haninge, Tyresö)

För familjer som bor söder om stan erbjuder vi Djungelgympa i områden som Huddinge, Haninge och Tyresö. Våra träningslokaler här är utformade för att inspirera barn till rörelse och samarbete genom lekfull gympa i sagolik djungelinredning.

Västerort (Djungelgympa i Bromma, Vällingby, Spånga)

I Stockholms västra delar är vi aktiva i områden som Bromma, Vällingby och Spånga. Med våra engagerade ledare och barnanpassade träningsmiljöer är det här den perfekta platsen för barn som älskar att utforska och röra på sig.

Djungelgympa i Södertälje

För familjer som bor i de mer sydliga delarna av länet, som Södertälje och Nynäshamn, har vi också Djungelgympa nära till hands. Här får barnen möjlighet att vara med på fartfyllda och fantasifulla pass som bygger både styrka, balans och självförtroende.

Varför Djungelgympa?

  • Utveckla Motoriken: Djungelgympa hjälper barn att utveckla sin motorik, balans och koordination genom varierade övningar.
  • Lekfull Miljö: Vi skapar en trygg och rolig miljö där varje pass är som ett nytt djungeläventyr.
  • Socialt och Sammanhållande: Barnen får möjlighet att träffa nya vänner och samarbeta i grupp.
  • För Alla Nivåer: Djungelgympa är anpassad för alla barn, oavsett tidigare erfarenheter av träning.

    Ge ditt barn en chans att utforska sina fysiska och sociala färdigheter i en stimulerande och rolig miljö. Anmäl er till Djungelgympa idag och bli en del av vårt härliga träningsäventyr på Active Academy i Stockholm!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Vecka 45

  • Kurs
  • Stockholm

Kursintyg

  • Samlarbok från vår värld, med ett nytt klistermärke till ditt barn varje vecka!
  • Medalj eller diplom vid kursavslutningen (vissa kurser medalj och vissa kurser diplom).
  • Försäkring.

Kostnader

Kursavgift: Från 1195 kr.

Prova det första tillfället för bara 150 kr! Om ditt barn ångrar sig får du tillbaka resterande belopp när du avbokar innan det andra kurstillfället.

Active Academy

Active Academy 

Active Academy Nordic startades 2003 och hette då Sweden Sport Academy. Idag över 20 år senare är vi en av Sveriges största arrangörer av aktiviteter för barn och föräldrar. Allt började med Sweden Sport Academy´s sommarläger för ungdomar och lite...

Läs mer och visa alla kurser med Active Academy

Highlights