Sök kurs 👉

Djungelgympa, barngymnastik i Norrköping

Active Academy, i Norrköping
Längd
6 veckor
Pris
1 095 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 veckor
Pris
1 095 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Video

Kursbeskrivning

Active Academy

Välkommen till Djungelgympa i Norrköping – En Lekfull Värld av Rörelse för Barn!


Ge ditt barn en fantastisk möjlighet att upptäcka glädjen i rörelse med Djungelgympa i Norrköping tillsammans med dig som förälder! Djungelgympa är en rolig och inspirerande aktivitet för barn mellan 2 och 6 år, där träning och lek går hand i hand. I våra fantasifulla djungelpass får barnen springa, hoppa, klättra och balansera sig genom spännande äventyr, samtidigt som de utvecklar viktiga fysiska och sociala färdigheter.


Varför Välja Djungelgympa?

- Lekfull Träning: Barnen får utforska sin rörelseglädje i en trygg och kreativ miljö. Varje pass är anpassat för att skapa en lekfull atmosfär där barnen utvecklar motorik och koordination utan att ens märka att de aktiverar sig.

- Stimulerande för Kropp och Sinne: Genom olika hinderbanor och övningar stärker barnen sin motorik och balans och lär sig att lösa utmaningar på ett roligt och inspirerande sätt.

- Bygger Självförtroende och Gemenskap: Våra pass främjar inte bara fysisk utveckling, utan hjälper också barnen att stärka sitt självförtroende genom samarbete med dig som förälder och social lek.


Anmäl ditt Barn till Djungelgympa i Norrköping!

Ge ditt barn chansen att vara med på nästa kurs och upplev hur Djungelgympa kan skapa glädje och rörelse för hela familjen. Platserna fylls snabbt, så missa inte möjligheten att låta ditt barn upptäcka hur roligt det är att vara aktiv!
Låt äventyret börja – anmäl er till Djungelgympa i Norrköping idag!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Vecka 45

  • Kurs
  • Norrköping

Kursintyg

> Samlarbok från vår värld, med ett nytt klistermärke till ditt barn varje vecka!

> Medalj eller diplom vid kursavslutningen (vissa kurser medalj och vissa kurser diplom).

> Försäkring.

Kostnader

Kursavgift: Från 1095 kr.

Prova det första tillfället för bara 150 kr! Om ditt barn ångrar sig får du tillbaka resterande belopp när du avbokar innan det andra kurstillfället.

Active Academy

Active Academy 

Active Academy Nordic startades 2003 och hette då Sweden Sport Academy. Idag över 20 år senare är vi en av Sveriges största arrangörer av aktiviteter för barn och föräldrar. Allt började med Sweden Sport Academy´s sommarläger för ungdomar och lite...

Läs mer och visa alla kurser med Active Academy

Highlights