Sök kurs 👉

Djungelgympa, barngymnastik i Nacka

Active Academy, i Nacka
Längd
6 veckor
Pris
1 095 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 veckor
Pris
1 095 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Video

Kursbeskrivning

Active Academy

Välkommen till Djungelgympa i Nacka – Där Rörelse och Lek förenas i Ett spännande djungeläventyr!


Upptäck Djungelgympa i Nacka – en fantastisk barngymnastikkurs för barn mellan 2 och 6 år! Här får ditt barn chansen att utforska sin rörelseglädje i en fantasifull djungelmiljö, där varje pass är fyllt med klättring, hopp och balansövningar. Djungelgympa är inte bara en gymnastikklass, utan ett lekfullt äventyr där barnen utvecklar motorik, koordination och sociala färdigheter medan de har kul.


Vad Är Djungelgympa i Nacka?

- Spännande Lek och Rörelse: Djungelgympa erbjuder en kreativ och inspirerande miljö där barnen får utforska hinderbanor och övningar som stimulerar både kropp och sinne. Varje pass är designat för att väcka fantasi och engagemang.

- Utveckling genom Lek: Genom våra lekfulla aktiviteter stärker barnen sin balans, koordination och kroppskontroll. De lär sig också vikten av samarbete och aktiverar sig tillsammans med dig som förälder i en trygg och uppmuntrande miljö.

- Djungelgympa är en föräldravänlig aktivitet: Vi välkomnar föräldrar att vara en del av den roliga upplevelsen. Att delta tillsammans skapar speciella familjeminnen och ger er möjlighet att stödja och följa med i barnens utveckling.


Varför Anmäla dig och ditt barn till Djungelgympa?

- Roliga och Inspirerande Pass: Varje session är fylld med varierande och engagerande övningar som gör att barnen ser fram emot varje gång.

- Säker och Stödjande Miljö: Våra erfarna instruktörer skapar en trygg och positiv atmosfär där ditt barn kan utforska sina förmågor med glädje och säkerhet och tillsammans med dig som förälder.

- Platserna Fylls Snabbt: För att inte missa chansen att delta i vår populära kurs, rekommenderar vi att ni anmäler er så snart som möjligt.


Anmäl er till Djungelgympa i Nacka idag och ge ditt barn en fantastisk möjlighet att växa, leka och ha roligt! Vi ser fram emot att välkomna er till vår djungel och skapa oförglömliga äventyr tillsammans.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Vecka 45

  • Kurs
  • Nacka

Kursintyg

> Samlarbok från vår värld, med ett nytt klistermärke till ditt barn varje vecka!

> Medalj eller diplom vid kursavslutningen (vissa kurser medalj och vissa kurser diplom).

> Försäkring.

Kostnader

Kursavgift: Från 1095 kr.

Prova det första tillfället för bara 150 kr! Om ditt barn ångrar sig får du tillbaka resterande belopp när du avbokar innan det andra kurstillfället.

Active Academy

Active Academy 

Active Academy Nordic startades 2003 och hette då Sweden Sport Academy. Idag över 20 år senare är vi en av Sveriges största arrangörer av aktiviteter för barn och föräldrar. Allt började med Sweden Sport Academy´s sommarläger för ungdomar och lite...

Läs mer och visa alla kurser med Active Academy

Highlights