Sök kurs 👉

Djungelgympa, barngymnastik i Malmö

Active Academy, i Malmö
Längd
6 veckor
Pris
1 095 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 veckor
Pris
1 095 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Video

Kursbeskrivning

Active Academy

Välkommen till Djungelgympa i Malmö – En Lekfull Träning för Barn!


Djungelgympa är den perfekta aktiviteten för barn mellan 2 och 6 år som vill upptäcka glädjen i att röra sig – och göra det på ett riktigt roligt sätt! Här kombineras gymnastik och rörelseövningar med lek och fantasi i en spännande djungelmiljö. Hos oss på Djungelgympa får barnen klättra, hoppa, balansera och skratta sig igenom varje pass, samtidigt som de utvecklar sin motorik, koordination och kroppskontroll tillsammans med dig som förälder. Vi har skapat en trygg och stimulerande miljö där ditt barn kan känna sig fri att utforska och leka och någon av er föräldrar finns alltid med vid sidan om ditt barn under hela passet.


Med vårt färgglada djungeltema blir varje pass ett nytt äventyr, där barnen får springa vår hinderbanor bland lianer, trädkronor och fantasifulla hinder (bänkar och mattor m.m.). Djungelgympa handlar inte bara om träning – det är ett sätt att väcka rörelseglädje och stärka barnens självförtroende. Oavsett om ditt barn är stillasittande idag eller har massor av energi att göra av med, så passar Djungelgympa alla!


Djungelgympa i Malmö


Vi är stolta över att kunna erbjuda Djungelgympa på flera platser runt om i Malmö. Vi har noggrant valt våra lokaler för att skapa en inbjudande och trygg plats för barnen, nära familjevänliga områden. Här är en översikt över var du kan hitta oss:


Djungelgympa finns bl.a. i Malmö på följande platser

  • Djungelgympa i Malmö Centrum
  • Djungelgympa på Dammfriskolan
  • Djungelgympa i Linnéskolans gymnastiksal
  • Djungelgympa på Kirsebergsskolans gymnastiksal


Varför Välja Djungelgympa?


- Glädjefylld Träning**: Djungelgympa är utformat för att göra träning till en lek, vilket hjälper barnen att se fram emot varje pass.

- Motorisk Utveckling**: Barnen får chans att utveckla viktiga färdigheter som balans, koordination och rörlighet genom varierade och roliga övningar.

- Social Sammanhållning**: Hos oss får barnen träffa nya vänner och lära sig samarbeta genom gruppaktiviteter.

- Trygg och Lekfull Miljö**: Våra djungeltemapass skapar en trygg atmosfär där barnen kan utforska och uttrycka sig genom rörelse och fantasi.


Gör Djungelgympa till en del av ert barns vardag – vi lovar att de kommer att ha roligt och samtidigt utveckla viktiga färdigheter som de tar med sig för livet. Välkomna till Djungelgympa i Malmö, där lek och rörelse går hand i hand!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Vecka 45

  • Kurs
  • Malmö

Kursintyg

> Samlarbok från vår värld, med ett nytt klistermärke till ditt barn varje vecka!

> Medalj eller diplom vid kursavslutningen (vissa kurser medalj och vissa kurser diplom).

> Försäkring.

Kostnader

Kursavgift: Från 1095 kr.

Prova det första tillfället för bara 150 kr! Om ditt barn ångrar sig får du tillbaka resterande belopp när du avbokar innan det andra kurstillfället.

Active Academy

Active Academy 

Active Academy Nordic startades 2003 och hette då Sweden Sport Academy. Idag över 20 år senare är vi en av Sveriges största arrangörer av aktiviteter för barn och föräldrar. Allt började med Sweden Sport Academy´s sommarläger för ungdomar och lite...

Läs mer och visa alla kurser med Active Academy

Highlights