Sök kurs 👉

Djungelgympa, barngymnastik i Huddinge

Active Academy, i Huddinge
Längd
6 veckor
Pris
1 095 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 veckor
Pris
1 095 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Video

Kursbeskrivning

Active Academy

Välkommen till Djungelgympa i Huddinge – Där Lek och Rörelse Skapar Magiska Stunder för Hela Familjen!


Upptäck Djungelgympa i Huddinge, en unik och glädjefylld aktivitet där barn mellan 2 och 6 år får möjlighet att utforska sin rörelseglädje i en inspirerande djungelmiljö! Här förvandlas varje pass till ett spännande äventyr där barnen får klättra, hoppa och balansera genom fantasifulla hinderbanor, allt medan de utvecklar sina motoriska färdigheter och har kul.


Vad är Djungelgympa?

- **Fantasifulla Äventyr**: Djungelgympa erbjuder en kreativ och lekfull miljö där barnen får använda sin fantasi för att navigera genom en djungel av utmaningar. Varje pass är noggrant utformat för att ge både stimulans och nöje.

- **Motorisk och Social Utveckling**: Genom lekfull träning stärker barnen sin balans, koordination och kroppskontroll. De får också lära sig att samarbeta och bygga nya vänskaper i en trygg och inkluderande gruppmiljö.

- **Familjevänlig Aktivitet**: Vi välkomnar både barn och föräldrar att delta och vara en del av detta roliga äventyr. Att delta tillsammans ger er möjlighet att skapa speciella familjeminnen och stödja ert barns rörelseglädje.


Varför Anmäla dig till Djungelgympa i Huddinge?

- Inspirerande och Roliga Pass: Varje pass är fyllt med varierande och engagerande aktiviteter som du genomför tillsammans med ditt barn.

- Säker och Uppmuntrande Miljö: Våra erfarna ledare skapar en säker och positiv atmosfär där ditt barn kan utforska sina förmågor med trygghet och glädje.

- Platserna Fylls Snabbt: För att inte missa möjligheten att delta i vår populära kurs på Djungelgympa, rekommenderar vi att ni anmäler er så snart som möjligt.


Anmäl er till Djungelgympa i Huddinge idag och ge ert barn en fantastisk chans att växa, leka och ha roligt! Vi ser fram emot att välkomna er till vår djungel för ett äventyr fyllt med skratt och rörelseglädje!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Vecka 45

  • Kurs
  • Huddinge

Kursintyg

> Samlarbok från vår värld, med ett nytt klistermärke till ditt barn varje vecka!

> Medalj eller diplom vid kursavslutningen (vissa kurser medalj och vissa kurser diplom).

> Försäkring.

Kostnader

Kursavgift: Från 1095 kr.

Prova det första tillfället för bara 150 kr! Om ditt barn ångrar sig får du tillbaka resterande belopp när du avbokar innan det andra kurstillfället.

Active Academy

Active Academy 

Active Academy Nordic startades 2003 och hette då Sweden Sport Academy. Idag över 20 år senare är vi en av Sveriges största arrangörer av aktiviteter för barn och föräldrar. Allt började med Sweden Sport Academy´s sommarläger för ungdomar och lite...

Läs mer och visa alla kurser med Active Academy

Highlights