Sök kurs 👉

Djungelgympa, barngymnastik i Haninge

Active Academy, i Haninge
Längd
6 veckor
Pris
1 095 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 veckor
Pris
1 095 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Video

Kursbeskrivning

Active Academy

Välkommen till Djungelgympa i Haninge – Rörelse, Lek och Utveckling för Ditt Barn!


Ge ditt barn en fantastisk start i livet genom Djungelgympa i Haninge! Här får barn mellan 2 och 6 år utforska sin rörelseglädje i en kreativ och fantasifull miljö. Varje pass är utformat som ett spännande äventyr där klättring, balans och skutt mot mer rörelse blir en naturlig del av leken. Djungelgympa handlar inte bara om fysisk aktivitet – det är ett äventyr som stärker både koordination och sinne!


Därför ska du välja Djungelgympa i Haninge:

- Motorisk utveckling genom lek: Djungelgympa hjälper barn att förbättra sin balans, koordination och kroppskontroll. Våra roliga och utmanande övningar gör det roligt för barnen att utvecklas på ett lekfullt sätt.

- Stärk ditt barns självförtroende: Genom att klara av nya hinder och utmaningar växer barnets självförtroende. De lär sig att våga pröva nytt och känna stolthet över sina framsteg.

- Social interaktion och samarbete: Djungelgympa är en fantastisk möjlighet för ditt barn att lära sig att samarbeta med dig som förälder och utveckla viktiga sociala färdigheter i en grupp med andra barn och föräldrar.

- Tryggt och stimulerande: Våra engagerade ledare ser tillsammans med dig som förälder till att ditt barn känner sig tryggt och inkluderat, oavsett nivå. Övningarna är anpassade efter barnens ålder, så alla får utvecklas i sin egen takt.

- Familjens delaktighet: Vi välkomnar föräldrar att vara med och dela glädjen! Tillsammans med ditt barn får ni uppleva rörelseglädjen och skapa fina minnen ihop.


Säkra en plats redan idag!

Platserna fylls snabbt, så anmäl er till Djungelgympa i Haninge idag och ge ditt barn en rolig och utvecklande upplevelse fylld med skratt, rörelse och äventyr. Vi ser fram emot att välkomna er till vår fantasidjungel!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Vecka 45

  • Kurs
  • Haninge

Kursintyg

> Samlarbok från vår värld, med ett nytt klistermärke till ditt barn varje vecka!

> Medalj eller diplom vid kursavslutningen (vissa kurser medalj och vissa kurser diplom).

> Försäkring.

Kostnader

Kursavgift: Från 1095 kr.

Prova det första tillfället för bara 150 kr! Om ditt barn ångrar sig får du tillbaka resterande belopp när du avbokar innan det andra kurstillfället.

Active Academy

Active Academy 

Active Academy Nordic startades 2003 och hette då Sweden Sport Academy. Idag över 20 år senare är vi en av Sveriges största arrangörer av aktiviteter för barn och föräldrar. Allt började med Sweden Sport Academy´s sommarläger för ungdomar och lite...

Läs mer och visa alla kurser med Active Academy

Highlights