Sök kurs 👉

Djungelgympa, barngymnastik i Göteborg

Active Academy, i Göteborg
Längd
6 veckor
Pris
1 195 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 veckor
Pris
1 195 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Video

Kursbeskrivning

Active Academy

Välkommen till Djungelgympa i Göteborg – Träning och Lek för Barn!


Ge ditt barn chansen att upptäcka rörelseglädje på ett fantasifullt och roligt sätt genom Djungelgympa i Göteborg! Vår populära aktivitet riktar sig till barn i åldern 2–6 år och kombinerar lek och rörelse med inspirerande sagovärldar där djungelns spännande djur och miljöer står i centrum.

På Djungelgympa får barnen utveckla sin motorik, balans och koordination genom roliga och aktiva övningar i våra hinderbanor. Här kan barn vara sig själva och få utlopp för sin energi på ett positivt sätt tillsammans med dig som förälder som medverkar på alla pass.


Hos oss får barnen vara äventyrare och upptäckare, där vi i varje pass förflyttar oss in i djungelns djup och låter dem klättra, hoppa och springa. Genom att vi kombinerar gympa med lekfulla övningar och en magisk atmosfär, blir varje träning ett nytt äventyr. Det spelar ingen roll om ditt barn är ovan att vara aktiv eller är full av spring, Djungelgympa passar alla!


Djungelgympa i Göteborgs Stadsdelar


Djungelgympa finns på flera platser runt om i Göteborg för att göra det enkelt och smidigt för dig och ditt barn att delta. Här är en översikt över några av de stadsdelar där vi erbjuder våra pass:


Djungelgympa i Göteborgs Centrum, Majorna-Linné och Frölunda.

Mitt i hjärtat av Göteborg erbjuder vi Djungelgympa i de centrala stadsdelarna. Här finns tillgång till rymliga lokaler där barnen kan få utlopp för sin energi i en trygg och rolig miljö.


Djungelgympa på Hisingen, Örgryte och Angered

På Hisingen har vi Djungelgympa för dig och ditt barn. Våra pass är anpassade för barnfamiljer som vill ha nära till rolig och aktiv träning för de minsta. Lokalerna är fullt utrustade för att skapa en lekfull atmosfär där barnen får träna på ett kreativt sätt.


Varför Välja Djungelgympa?


- Lekfull Träning: Våra pass är designade för att göra träning roligt genom lek, så att barnen ser fram emot varje gång.

- Motorisk Utveckling: Djungelgympa hjälper ditt barn att bygga sin motorik, balans och koordination i en trygg och stödjande miljö.

- Social Gemenskap: Barnen får träffa och lära känna nya vänner genom samarbete och lek i grupp.

- Fantasi och Kreativitet: Med våra djungelteman får barnen använda sin fantasi samtidigt som de är aktiva och rör på sig.


Ge ditt barn en spännande start på sin rörelseresa och kom och prova Djungelgympa i Göteborg. Det är en upplevelse de aldrig glömmer och som får dem att älska rörelse!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Vecka 45

  • Kurs
  • Göteborg

Kursintyg

> Samlarbok från vår värld, med ett nytt klistermärke till ditt barn varje vecka!

> Medalj eller diplom vid kursavslutningen (vissa kurser medalj och vissa kurser diplom).

> Försäkring.

Kostnader

Kursavgift: Från 1195 kr.

Prova det första tillfället för bara 150 kr! Om ditt barn ångrar sig får du tillbaka resterande belopp när du avbokar innan det andra kurstillfället.

Active Academy

Active Academy 

Active Academy Nordic startades 2003 och hette då Sweden Sport Academy. Idag över 20 år senare är vi en av Sveriges största arrangörer av aktiviteter för barn och föräldrar. Allt började med Sweden Sport Academy´s sommarläger för ungdomar och lite...

Läs mer och visa alla kurser med Active Academy

Highlights