Sök kurs 👉

Djungelgympa, barngymnastik i Gävle

Active Academy, i Gävle
Längd
6 veckor
Pris
1 095 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 veckor
Pris
1 095 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Video

Kursbeskrivning

Active Academy

Djungelgympa i Gävle är en barngymnastikkurs för barn mellan 2 och 6 år!

- Där lek och rörelse förenas i en rolig och utvecklande miljö.

Kursen är utformad för att ge barnen en möjlighet att förbättra sina motoriska färdigheter samtidigt som de får utlopp för sin energi på ett tryggt och strukturerat sätt.


Fördelarna med Djungelgympa:

1. Rörelseglädje och motorisk utveckling Djungelgympa hjälper barn att utveckla viktiga motoriska färdigheter som balans, koordination och kroppskontroll. Genom lekfulla aktiviteter som klättring, hopp och hinderbanor stimuleras barnens fysiska utveckling på ett naturligt och roligt sätt.
2. Social utveckling Djungelgympa ger barnen chansen att interagera med dig som förälder under passen. Ditt barn lär sig samarbeta, kommunicera och följa instruktioner, vilket stärker ditt barns sociala färdigheter och förbereder dem för framtida sociala sammanhang.
3. Säker och stödjande miljö Kursen leds av en engagerade ledare. Alla övningar är anpassade efter barnens ålder och utvecklingsnivå, och varje barn får möjlighet att utvecklas i sin egen takt.
4. Positiv och stimulerande atmosfär Djungelgympa använder lekfulla och fantasirika teman för att göra träningen både rolig och inspirerande. Genom att vara generös med fantasin på passen blir träning något barnen ser fram emot.
5. Föräldrar är delaktiga Som förälder deltar du i Djungelgympa tillsammans med ditt barn, vilket ger en möjlighet att vara en del av barnets utveckling och skapa fina minnen tillsammans.


Platserna på Djungelgympa i Gävle är begränsade, så för att säkerställa en plats rekommenderas en tidig anmälan. Anmäl ditt barn idag och ge dem en upplevelse fylld med lek, rörelse och glädje!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Vecka 45

  • Kurs
  • Gävle

Kursintyg

> Samlarbok från vår värld, med ett nytt klistermärke till ditt barn varje vecka!

> Medalj eller diplom vid kursavslutningen (vissa kurser medalj och vissa kurser diplom).

> Försäkring.

Kostnader

Kursavgift: Från 1095 kr.

Prova det första tillfället för bara 150 kr! Om ditt barn ångrar sig får du tillbaka resterande belopp när du avbokar innan det andra kurstillfället.

Active Academy

Active Academy 

Active Academy Nordic startades 2003 och hette då Sweden Sport Academy. Idag över 20 år senare är vi en av Sveriges största arrangörer av aktiviteter för barn och föräldrar. Allt började med Sweden Sport Academy´s sommarläger för ungdomar och lite...

Läs mer och visa alla kurser med Active Academy

Highlights