Sök kurs 👉

Djungelgympa, barngymnastik i Borås

Active Academy, i Borås
Längd
6 veckor
Pris
1 095 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 veckor
Pris
1 095 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Video

Kursbeskrivning

Active Academy

Välkommen till Djungelgympa i Borås – En Fantastisk Upplevelse för Barn och Föräldrar!


Upptäck Djungelgympa i Borås, där rörelse och lek förenas i en magisk djungelmiljö för barn mellan 2 och 6 år! Vi erbjuder en unik möjlighet för ditt barn att utveckla sina motoriska färdigheter genom roliga och fantasifulla övningar. Tillsammans med erfarna instruktörer får barnen klättra, hoppa, balansera och leka, samtidigt som de har kul i en trygg och stimulerande miljö.


Vad är Djungelgympa?

- Spännande Äventyr: Varje pass är som ett litet äventyr där barnen får navigera genom djungeltemade hinderbanor. Genom lekfull träning utvecklar de balans, koordination och kroppskontroll, allt medan de upptäcker den glädje som rörelse kan ge.

- Utveckling och Gemenskap: Djungelgympa är utformat för att bygga både fysisk och social utveckling. Barnen får möjlighet att interagera och jobba med våra uytmaningar tillsammans med dig som förälder - det bygger självförtroende i en positiv och inkluderande gruppmiljö.

- Familjevänlig Aktivitet: Vi välkomnar föräldrar att vara en del av den roliga och utvecklande upplevelsen. Att delta i Djungelgympa tillsammans skapar en speciell tid med ditt barn och ger dig chansen att uppmuntra till rörelseglädje.


Varför Anmäla Er?

- Inspirerande och Roliga Pass: Vårt program är utformat för att vara både stimulerande och underhållande, vilket gör att barnen ser fram emot varje lekfull stund.

- Säker och Uppmuntrande Miljö: Våra engagerade ledare säkerställer en trygg och stödjande miljö där ditt barn kan utforska och växa tillsammans med dig som förälder.

- Platserna Fylls Snabbt: För att säkra en plats i vår populära kurs rekommenderar vi att ni anmäler er så snart som möjligt.


Anmäl er till Djungelgympa i Borås idag och ge ditt barn en fantastisk chans att växa, leka och ha roligt! Vi ser fram emot att välkomna er till vår djungel och skapa oförglömliga äventyr tillsammans.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Vecka 45

  • Kurs
  • Borås

Kursintyg

> Samlarbok från vår värld, med ett nytt klistermärke till ditt barn varje vecka!

> Medalj eller diplom vid kursavslutningen (vissa kurser medalj och vissa kurser diplom).

> Försäkring.

Kostnader

Kursavgift: Från 1095 kr.

Prova det första tillfället för bara 150 kr! Om ditt barn ångrar sig får du tillbaka resterande belopp när du avbokar innan det andra kurstillfället.

Active Academy

Active Academy 

Active Academy Nordic startades 2003 och hette då Sweden Sport Academy. Idag över 20 år senare är vi en av Sveriges största arrangörer av aktiviteter för barn och föräldrar. Allt började med Sweden Sport Academy´s sommarläger för ungdomar och lite...

Läs mer och visa alla kurser med Active Academy

Highlights