Kursbeskrivning
Med fokus på biologisk mångfald, god djurhållning och att ta tillvara på naturens resurser.
Lär dig att tillaga getkött samtidigt som vi diskuterar biologiskmångfald, god djurhållning och hållbar matproduktion. Tillsammans med Anna Sundberg, getbonde och naturvårdsentreprenörpå Enöga, får vi lära oss mer om hur getkött kan vara en del av en hållbaroch resurseffektiv matproduktion. Denna workshop är öppen för alla somär nyfikna på hållbar matlagning och vill lära sig mer om hur vi kan bidra till ett mer hållbart samhälle genom våra matval.Självklart avslutar vi med en provsmakning.
Kostnadsfritt, men anmälan krävs, max 15 deltagare.
Anmäl dig här eller till: 08-7740270
Kommande kursstarter
Intresseanmälan
ABF Huddinge
Kurser i Huddinge Människor över hela landet har sin egen relation till ABF, och det är precis så det ska vara. ABF är till för alla, och det har det varit ända från starten 1912 då det grundades och blev Sveriges...