Sök kurs 👉

Senioryoga

Längd
12 timmar på 6 tillfällen
Pris
720 SEK
Nästa kurstillfälle
6 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
12 timmar på 6 tillfällen
Pris
720 SEK
Nästa kurstillfälle
6 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Yoga för seniorer består av tre delar, rörelser/ställningar, andningsövningar och avspänningsövningar. Du ökar du din energi, förbättrar smidighet och balans.
Vi gör enkla yogaställningar som mjukar upp kroppen och är bra för dina leder. Övningarna hjälper dig att slappna av, minska stressen och sova bättre.

BRA ATT VETA
Vi träffas varje onsdag i 6 veckor.
Tag gärna med egen yogamatta.

LEDARE
Petra Hafredal är utbildad lärare inom Ashtangayoga, Yinyoga och Yoga Nidra med en stor passion för yogans alla delar. Hon varvar fysiska ställningar ihop med meditation, andningsövningar, filosofi och holistisk hälsa. Petra är också utbildad Lymfmassör och delar gärna med sig om vårt lymfsystem och dess påverkan på vår kropp och vårt mående.

FRÅGOR?
Kontakta Cecilia Liljeblad, 0381-15550, cecilia.liljeblad@sv.se

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.
Veckodag: Onsdag
Tid: 13:00-14:30
Lokal: Kaserngatan 12 B

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

6 november, 2024

  • Kurs
  • Eksjö
SV Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan - Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...

Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Highlights