Kursbeskrivning
Fermentering är en urgammal konserveringsmetod som lätt blir en hobby och det finns en hel värld av livsmedel att upptäcka. Tempeh, dosa, shoyu, kimchi och kvass är bara några exempel på fermenterade livsmedel som erbjuder unika smakupplevelser.
Häng med och upptäck Fermenteringsvärlden med oss!
Ledare: Ibo Schupp-Jonasson
Planerad start: en helgdag i januari/februari 2025
Veckodag: Lördag,Söndag
Tid: 00:00-00:00
Ledare: Ingeborg Schupp-Jonasson
Lokal: Färjsundet
Häng med och upptäck Fermenteringsvärlden med oss!
Ledare: Ibo Schupp-Jonasson
Planerad start: en helgdag i januari/februari 2025
Veckodag: Lördag,Söndag
Tid: 00:00-00:00
Ledare: Ingeborg Schupp-Jonasson
Lokal: Färjsundet
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?
Intresseanmälan
Studieförbundet Vuxenskolan - Jämtlands Län
Studieförbundet Vuxenskolans verksamhetsidé är att ge människor möjligheter att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser. Vi erbjuder därför studiecirklar, kulturarrangemang, föreläsningar och annan pedagogisk verksamhet. Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap,...
Highlights