Sök kurs 👉

Acro Yoga

SV Jämtlands Län, i Östersund
Längd
12 timmar på 5 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
22 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
12 timmar på 5 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
22 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Välkommen på gratis introduktionskurs i acroyoga och parakrobatik för vuxna! 5 söndagar från 22 sept till 20 okt kl 15:00-17:00 i Järpens sporthall. Första timmen är ledarlett med uppvärmning och nybörjarövningar och andra timmen är för fri träning (jam). Om man redan kan acroyoga sedan tidigare så kan man absolut köra fri träning redan från start i andra halvan av salen. Under första träffen går vi även igenom säkerhet och samtycke för alla som anmält sig till kursen. Du behöver inte ha en partner för att anmäla dig.

Vad är acroyoga? Acroyoga är en mix av yoga och cirkusens parakrobatik där vi lyfter varandra på olika sätt. Vi kommer öva både L-bas (när ’basen’ ligger ner) samt stående parakrobatik (när ’basen’ står upp). Det kommer självklart även finnas möjligheter för önskemål om du har har något speciellt du vill lära dig!

Ledare:

Ann-Sofie ”Anso” Svensson

Anso är cirkuspedagog och cirkusartist som frilansar för Nordcirkus samt föreningen Roosengård Skapande och Kultur. Hon är luftakrobat, dansare och parkourutövare och är ansvarig cirkelledare under kursen.

John ”Hedge” Hall

Hedge är cirkuspedagog, cirkusartist och parkourcoach från Skottland. Han är parakrobat, jonglör och parkourutövare och kommer vara den primära instruktör under kursen med hjälp av Anso.

Veckodag: Söndag
Tid: 17:00-19:00
Lokal: Röjsmovägen 8
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

22 september, 2024

  • Kurs
  • Östersund

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Acro Yoga och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SV Jämtlands Län
Armégränd 6
831 32 Östersund

Studieförbundet Vuxenskolan - Jämtlands Län

Studieförbundet Vuxenskolans verksamhetsidé är att ge människor möjligheter att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser. Vi erbjuder därför studiecirklar, kulturarrangemang, föreläsningar och annan pedagogisk verksamhet. Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap,...

Läs mer och visa alla kurser med SV Jämtlands Län

Highlights