Choklad- & vinprovning
-
Stockholm
-
Från 595 SEK
Vinprovning
-
Flera orter (9)
-
Från 449 SEK
Rom- & chokladprovning i Riedelglas
-
Stockholm
-
Från 595 SEK
Spritprovning - whisky, rom, cognac eller gin
-
Flera orter (8)
-
Från 599 SEK
Julpraliner
-
Malmö
-
Från 995 SEK
-
2024-11-17
Chokladpraliner, temperera och färga, fortsättningskurs
-
Kungsbacka
-
Från 850 SEK
-
2025-03-30
Chokladpraliner nybörjarkurs
-
Kungsbacka
-
Från 850 SEK
-
2025-03-30
Vinprovning i Stockholm - Amarone - det bästa från Valpolicella
-
Stockholm
-
Från 590 SEK
-
Flera starter (21)
Lär dig göra praliner med vårinspirerade fyllningar
-
Mölndal
-
Från 1 150 SEK
-
2025-03-29
Pralinkurs!
-
Stockholm
-
Från 1 195 SEK
-
2024-11-25
Pralinkurs!
-
Stockholm
-
Från 1 195 SEK
-
2024-12-05
Choklad har många användningsområden
Som dessert – Med choklad som bas kan du skapa många smakrika desserter. Allt från tårtor till olika bakverk, eller varför inte chokladfondue? I ditt chokladverk kan du addera innehåll som skapar spännande smaker. Blanda i lite lakrits, pistage eller salt i chokladdesserten. Det går också att göra det lite enklare för sig själv och smälta eller göra choklad för att sedan doppa i jordgubbar och marshmallows.
I matlagning – Choklad har på senare tid smugit sig in mer och mer i matlagning. Chokladen har en intensiv smak och kan höja en maträtt och bjuda på något nytt. Ett tips är att testa ha choklad i grytor av olika slag. Det handlar inte om mängden, utan att satsa på en choklad av bra kvalité som tillsätts i din maträtt.
Dryckesvarianter – Av choklad gör vi också många drycker, en klassiker är varm choklad. Det finns också kombinationer av choklad i både te och kaffe. Det är heller inte helt ovanligt att choklad tillsätt i olika drinkar och avec.
Behandlingsmetod – Om du går på spa är det inte alls ovanligt att se olika typer av behandlingar med choklad. Det finns både massage, body scrub och andra kurer med choklad. Det doftar underbart, gör din hud len och stimulerar cellförnyelse. Doften av choklad stimulerar också endorfinproduktionen och kan förklara varför vi känner ett tillfälligt lyckorus när choklad är inblandat i en behandling eller när vi äter det.