Sök kurs 👉

Föreläsning Anhörigveckan: Skrivande som läkande process

SV Jönköpings Län, i Vetlanda
Längd
1 timmar på 0 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
2 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 timmar på 0 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
2 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Välkommen på föreläsningen "Skrivande som läkande process" med Lina Brustad.

Anhörigveckan kallar vi den vecka som inkluderar 6 oktober, vilket betyder att Anhörigveckan i år startar den 30 september och går i mål på söndagen med självaste Anhörigdagen.
Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte klarar av vardagen på egen hand. Som anhörig kan man vara till exempel partner, förälder, barn, barnbarn, sammanboende, vän eller granne.

Under Anhörigveckan 2024 vill vi lyfta temat ”Balans i anhörigskapet”.

Anhörigas Riksförbund kommer att erbjuda en digital föreläsning per dag under hela veckan som handlar om just balansen i anhörigskapet, att hitta de strategier som fungerat för andra anhöriga.

FÖRELÄSARE
Lina Brustad är författare till den självbiografiska romanen Humlesäcken och handläggare på Folkbildningsrådet. När Lina var 25 år insjuknade hennes pojkvän i cancer. Sjukdomsförloppet kom att vara i sju år. Under den sista sjukdomstiden och efteråt, i sorgeprocessen, skrev Lina en bok. I hennes föreläsning ser hon tillbaka på denna period i hennes liv och på skrivande som en överlevnadsstrategi.
Veckodag: Onsdag
Tid: 20:00-21:00
Lokal: Stationsgatan 5D

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

2 oktober, 2024

  • Kurs
  • Vetlanda
SV Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan - Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...

Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Highlights