Sök kurs 👉

Skapa din egen hudvård - Ingredienser för livet!

SV Halland, i Hyltebruk
Längd
8 timmar på 1 tillfällen
Pris
750 SEK
Nästa kurstillfälle
17 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
8 timmar på 1 tillfällen
Pris
750 SEK
Nästa kurstillfälle
17 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Välkommen på en heldag där du lär dig att skapa dina egna hudvårdsprodukter från grunden med naturliga ingredienser. Har du någonsin önskat dig att ha en favorithudkräm, fotsalva, eller läppsalva skapade av bara naturliga, sköna ingredienser? Då är kursen perfekt för dig! Under ett hel dag i november träffas vi för att lära oss att skapa egna hudvårdsprodukter som är snälla mot huden och naturen.
Målgrupp
Vuxna i alla ålder är välkomna. Ingen erfarenhet krävs.
Mål
Att lära sig hur man kan skapar sina egna hudvårdsprodukter med naturliga ingredienser. Till slut kommer ni skapa minst en burk anpassad hudkräm, en burk anpassad fotsalva, och en mindre burk läppsalva.
Innehåll
Under kursen kommer vi gå igenom saker såsom:
- Säkerhetsutrustning och säkerhet
- Material och hur man arbetar med det
- Olika naturliga ingredienser till hudkräm, fotsalva, läppsalva mm
- Hur man blandar ihop ingredienserna, paketerar, samt förvaring
- Samt alla möjliga frågor ni kommer att ha
Studiematerial
Verktyg, säkerhetsutrustning, material (ingredienser, burkar mm) kommer att finnas på plats och ingår i kursens kostnad.
OM ni vill skapa något större, såsom gåvor, större mängder salvor mm, så tillkommer en extra kostnad för det och säg i så fall till i god tid innan innan så att jag hinner att beställa extra!
Om kursledaren
Martha Lindén kommer ursprungligen från Kanada, med många års erfarenhet som kursledare med vuxna och barn, i alla åldrar i flera olika ämnen. Tidigare i livet har hon haft ett hel linje med naturliga hudvårds produkter, tvål, schampo, läpp- och fotvård mm under märket GAIA. Hon flyttade till Sverige för typ 14 år sedan, och har arbetat sedan som silver- och guldsmed, med konst, Konst Terapi, samt språk coachning, både på distans och utanför Unnaryd i Hylte området. Nuförtiden är hon vikarie inom barnomsorgen, konstnär, kursledare, och konstterapi coach i Hyltebruk med sin sambo, tre bonusbarn och sin pälsbebis, en shih-tzu som heter Zho-zho.

Veckodag: Söndag
Tid: 11:00-17:00
Ledare: Martha Lindén
Lokal: Skolgatan 1
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

17 november, 2024

  • Kurs
  • Hyltebruk

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Skapa din egen hudvård - Ingredienser för livet! och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SV Halland
falkenberg

Studieförbundet Vuxenskolan - Halland

Hos Studieförbundet Vuxenskolan i Halland kan du gå kurser, studiecirklar och föreläsningar. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är mångfaldens studieförbund som ger varje...

Läs mer och visa alla kurser med SV Halland

Highlights