Sök kurs 👉

Workshop - American Smooth

Kulturama, i Hammarby Sjöstad
Längd
4 timmar
Pris
395 SEK
Nästa kurstillfälle
18 december, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 timmar
Pris
395 SEK
Nästa kurstillfälle
18 december, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Workshop American Smooth. Har ni någonsin velat sväva runt som Fred Astaire och Ginger Rogers? Då är den här workshopen nånting för er!

Under tre timmar kommer vi att lägga en härlig och rolig koreografi i American Smooth, en dans som baseras på standarddanserna men med en öppen hållning och frihet att bryta ramar och öppna sig i stora svepande linjer. En väldigt flytande, vacker och teatralisk dansstil.
 
Fokus på den här klassen ligger på koreografi och vi kommer se till att utmana er ordentligt.
 
Anmälan endast med partner.

Medtag stadig sko - ej gummisulor.

KURSLÄRARE

Helena Fransson och Tobias Wallin.

Helena är professionell dansare och pedagog. Hon är flerfaldig svensk mästare i standarddans och 10-dans - både som amatör och professionell. Helena har under flera år deltagit i TV4:s Let´s Dance. Hon har examen genom United Kingdom Alliance/Svenska Danspedagogers riksförbund (SDR) och Svenska Danssportförbundet (DSF). Medlem av Svenska Danspedagogers riksförbund.

Tobias är professionell dansare och pedagog. Han är flerfaldig svensk mästare i standarddans och 10-dans - både som amatör och professionell. Tobias har under flera år deltagit i TV4:s Let´s Dance (finalist med Laila Bagge och med Claudia Galli). Han har examen genom United Kingdom Alliance och Svenska Danspedagogers riksförbund (SDR) Medlem av Svenska Danspedagogers riksförbund.

UTVECKLINGSMÖJLIGHETER 

På Kulturama finns kurser i Latin & Standard/10-dans upp till avancerad nivå. På måndagar finns även träningsformen latin fitness som erbjuder svettig och rolig träning samtidigt som man övar steg från de latin amerikanska danserna inom 10-dansen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

18 december, 2024

  • Kurs
  • Hammarby Sjöstad

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Workshop - American Smooth och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Kulturama
Virkesvägen 21
Hammarby Sjöstad

Kurser för glädje och utveckling Att gå en kurs och fördjupa sina kunskaper eller prova på något helt nytt är en säker humörhöjare! På Kulturama har vi specialiserat oss på estetiska kurser inom musik, sång, dans, teater, musikal, artistskolan, foto,...

Läs mer och visa alla kurser med Kulturama

Highlights