Sök kurs 👉

Förberedelser inför färdighetsprov - Intresseanmälan

Kulturama, i Stockholm
Längd
3 timmar
Pris
0 SEK
Längd
3 timmar
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Funderar du på att söka ett gymnasium där färdighetsprov är en del av antagningsprocessen? Eller vill du ha mer erfarenhet inför en audition? Öka dina chanser genom att förbereda dig inför dessa och gå någon av våra kurser i Förberedelser inför färdighetsprov!

Observera! Detta är en intresseanmälan, genom att anmäla dig anmäler du endast ditt intresse. Glöm inte skriva i kommentarsfältet vilken inriktning du önskar gå!

Om du vill gå inriktning Teater, Sång, Dans eller Musikal anmäler du dig direkt till just den kursen för att säkra din plats. Du hittar dessa kurser under respektive kursområde på vår hemsida. 

Innehåll och mål

Du får möjlighet att förbereda dig på ett unikt sätt genom övningar och personlig feedback samt skaffar dig verktyg och erfarenhet inför framtida antagningsprov, auditions eller provspelningar.

Upplägg

Varje kurs/tillfälle är på ca två timmar och börjar med uppvärmningar i grupp.

Förkunskaper

Ingen förkunskap krävs, alla är välkomna!  

Kursmaterial

Ingen extra kostnad för material tillkommer.

Utvecklingsmöjligheter

På Kulturama finns ett brett utbud av både kurser och utbildningar inom bla teater, musikal, sång, musik, dans, skriv och flera andra estetiska områden. Det finns ingen annan skola i Norden som har lika många estetiska uttryck samlade under ett och samma tak som vi har på Kulturama.

Bra att veta

I dagsläget har vi befintliga kurser i Förberedelser inför färdighetsprov inom områdena Teater, Sång, Dans och Musikal men om du vill söka inom ett annat område fyller du i denna intresseanmälan. Glöm inte skriva i kommentarsfältet vilken inriktning du önskar gå!

Vill du gå inom Teater, Sång, Dans eller Musikal anmäler du dig direkt till just den kursen via respektive kursområde på vår hemsida. 

Pris per område och tillfälle i januari VT25 ligger på 150kr per deltagare men Kulturama förbehåller sig rätten att justera priset för tillfällen senare än januari VT25.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Förberedelser inför färdighetsprov - Intresseanmälan och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Kulturama
Virkesvägen 21
Hammarby Sjöstad

Kurser för glädje och utveckling Att gå en kurs och fördjupa sina kunskaper eller prova på något helt nytt är en säker humörhöjare! På Kulturama har vi specialiserat oss på estetiska kurser inom musik, sång, dans, teater, musikal, artistskolan, foto,...

Läs mer och visa alla kurser med Kulturama

Highlights