Sök kurs 👉

Kurs i Breathwork & stresshantering

Längd
5 tillfällen
Pris
1 245 SEK
Nästa kurstillfälle
16 september, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
5 tillfällen
Pris
1 245 SEK
Nästa kurstillfälle
16 september, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Info om Kurs i Breathwork & stresshantering

Kurs i Breathwork & Stresshantering med leg.naprapat

Välkommen på en kurs för dig som har svårt att varva ned eller saknar energi & har ont i huvud, käkar, axlar, nacke eller rygg.

Detta är en vetenskapligt förankrad kroppsbaserad stress- och traumaterapi i grupp som syftar till att i grunden förändra dina automatiska psykofysiologiska stressresponser och balansera ditt autonoma (icke-viljestyrda) nervsystem.

Känslomässig stress- och trauma som inte bearbetats på ett kroppsligt plan påverkar hela vår fysiologi, våra automatiska beteende- och reaktionsmönster och vår förmåga att vara medvetet närvarande i vår kropp och i nuet.

Genom en kombination av kraftfulla men varsamma somatiska verktyg som medveten kroppsnärvaro, breathwork, rörelse, beröring, ljud och meditation skapas förutsättningar för en djupgående kroppslig och emotionell release av lagrad stress- och trauma, vilket kan påverka hela din fysiska och psykiska hälsa på ett omfattande sätt.

OBS! Då kursen sker i grupp och det inte finns möjlighet för samma individuella anpassningar som i individuella behandlingar är kursen inte lämplig för dig som har haft eller har diagnostiserats med psykos, borderline, bipolär, epilepsi, högt blodtryck, glaukom eller PTSD.

Kursledare: Eva Elfström, Leg. Naprapat, Cert. Biodynamic Breathwork & Trauma Release.

Lokal: Björkhagen Behandlingscenter & Kursstudio, Halmstadsvägen  41

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Tider

Måndagar 18.00-19.00 (5 ggr)

Kostnader

1245 kr (5 ggr)

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Kurs i Breathwork & stresshantering och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.