Sök kurs 👉

Knatteskutt, prova på idrott i Uppsala

Active Academy, i Uppsala
Längd
6 veckor
Pris
1 095 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 veckor
Pris
1 095 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Video

Kursbeskrivning

Active Academy

Knatteskutt i Uppsala för barn mellan 1-4 år!

Knatteskutt är en magisk värld för de allra yngsta där lek och rörelse står i centrum.

Här får barn mellan 1–4 år upptäcka glädjen i att röra på sig, hoppa, springa och dansa i en trygg och lekfull miljö. Genom fantasifulla aktiviteter som får barnen att skratta och utforska sina fysiska förmågor, skapar Knatteskutt en plats där rörelse blir ett äventyr.


Det här gör Knatteskutt i Uppsala så speciellt:


1. Rörelseglädje på barnens villkor: Knatteskutt i Uppsala ger tillsammans med dig som förälder ditt barn en chans att uppleva rörelse på ett sätt som känns naturligt och roligt för dem. Med lekar som bygger på fantasi, som att springa genom hinderbanor eller leka med bollar, får barnen utveckla sin motorik samtidigt som de har roligt tillsammans med dig.


2. Trygg och peppande miljö: Ledarna på Knatteskutt i Uppsala är som glada vägvisare som stöttar barnens steg tillsammans med dig som förälder, oavsett om ditt barn tar sina första stapplande steg i rörelse eller redan har lite mer fart under fötterna.


3. Lekfull inlärning: Genom att använda sig av lek lär sig barnen viktiga rörelsefärdigheter utan att ens tänka på att de tränar. De får prova på allt från att balansera och klättra till att kasta och fånga, och varje gång de lyckas ska det kännas som en liten seger!


4. Social utveckling: På Knatteskutt i Uppsala är det inte bara kroppens färdigheter som utvecklas – här växer också barnen som sociala individer i en grupp. Genom att leka tillsammans med andra och dig som förälder lär sig barnen att samarbeta.


5. Anpassat för de yngsta: Knatteskutt är skräddarsytt för att passa små barn. Passen är korta och koncentrerade, och aktiviteterna är utformade för att vara spännande och engagerande för barnens åldersgrupp. Här får barnen känna att de är på ett eget litet äventyr varje gång de kommer.


Knatteskutt i Uppsala är en fantastisk aktivitet där barnens rörelseglädje blomstrar och utvecklas genom lek.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Vecka 45

  • Kurs
  • Uppsala

Kursintyg

> Samlarbok från vår värld, med ett nytt klistermärke till ditt barn varje vecka!

> Medalj eller diplom vid kursavslutningen (vissa kurser medalj och vissa kurser diplom).

> Försäkring.

Kostnader

Kursavgift: Från 1095 kr.

Prova det första tillfället för bara 150 kr! Om ditt barn ångrar sig får du tillbaka resterande belopp när du avbokar innan det andra kurstillfället.

Active Academy

Active Academy 

Active Academy Nordic startades 2003 och hette då Sweden Sport Academy. Idag över 20 år senare är vi en av Sveriges största arrangörer av aktiviteter för barn och föräldrar. Allt började med Sweden Sport Academy´s sommarläger för ungdomar och lite...

Läs mer och visa alla kurser med Active Academy

Highlights