Sök kurs 👉

Knatteskutt, prova på idrott i Malmö

Active Academy, i Malmö
Längd
6 veckor
Pris
1 095 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 veckor
Pris
1 095 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Video

Kursbeskrivning

Active Academy

Knatteskutt i Malmö för barn mellan 1-4 år!

Knatteskutt är en rolig och lekfull aktivitet för barn mellan 1–4 år, där de får möjlighet att utforska rörelseglädje och träna motoriska färdigheter på ett tryggt och inspirerande sätt.

Programmet är uppbyggt kring olika lekbaserade aktiviteter som främjar barnens utveckling genom att kombinera fysisk rörelse med glädje och kreativitet.


Det som är bra med Knatteskutt i Malmö:

1. Ett lekfullt och engagerande upplägg: Knatteskutt i Malmö erbjuder ett varierat program med övningar som är anpassade för små barns behov. Barnen får utforska rörelse genom hinderbanor, bollövningar, dans och andra lekar som gör att varje träningstillfälle blir en spännande upplevelse.
2. Pedagogiska och engagerade ledare: Ledarna på Knatteskutt är utbildade och har stor erfarenhet av att arbeta med små barn. De skapar en trygg och stödjande miljö där varje barn får möjlighet att utvecklas i sin egen takt.
3. Motorisk och social utveckling: Knatteskutt hjälper barnen att förbättra sin balans, koordination och kroppskontroll samtidigt som de får lära sig samspel i grupp. Det är en fin kombination av fysisk aktivitet och socialt lärande på våra pass.
4. Anpassat för de allra yngsta: Med åldersanpassade övningar och ett kortare, koncentrerat format på cirka 40 minuter per pass är Knatteskutt i Malmö perfekt för små barn med mycket energi.
Knatteskutt i Malmö är en fantastisk möjlighet för barn att röra på sig, ha kul och utveckla både motoriska och sociala färdigheter i en lekfull miljö.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Vecka 45

  • Kurs
  • Malmö

Kursintyg

> Samlarbok från vår värld, med ett nytt klistermärke till ditt barn varje vecka!

> Medalj eller diplom vid kursavslutningen (vissa kurser medalj och vissa kurser diplom).

> Försäkring.

Kostnader

Kursavgift: Från 1095 kr.

Prova det första tillfället för bara 150 kr! Om ditt barn ångrar sig får du tillbaka resterande belopp när du avbokar innan det andra kurstillfället.

Active Academy

Active Academy 

Active Academy Nordic startades 2003 och hette då Sweden Sport Academy. Idag över 20 år senare är vi en av Sveriges största arrangörer av aktiviteter för barn och föräldrar. Allt började med Sweden Sport Academy´s sommarläger för ungdomar och lite...

Läs mer och visa alla kurser med Active Academy

Highlights