Sök kurs 👉

Fotbollskul, fotboll för barn i Stockholm

Active Academy, i Stockholm
Längd
6 veckor
Pris
1 195 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 veckor
Pris
1 195 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 45 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Video

Kursbeskrivning

Active Academy

Välkommen till Fotbollskul i Stockholm – där de allra yngsta får upptäcka fotbollens magi!

Vi erbjuder roliga och lekfulla fotbollsträningar för barn mellan 2–6 år i Stockholm. Här får barnen på ett tryggt och stimulerande sätt utveckla sin motorik, koordination och laganda – allt genom fotbollen!


Fotbollskul Stockholm finns bland annat i Bromma, Östermalm, Södermalm, Enskede, Liljeholmen, Älvsjö och i Årsta. Våra engagerade ledare använder lekbaserade övningar för att introducera de minsta till fotbollens grunder, samtidigt som de får ha roligt, skratta och röra på sig tillsammans med dig som förälder. Hos oss handlar det inte om prestation, utan om att skapa glädje och bygga upp barnens självförtroende i en positiv och peppande miljö.


Ge ditt barn en fantastisk start på sin fotbollsresa med Fotbollskul – barnfotboll, den perfekta platsen för små fotbollsspelare i Stockholm! Anmäl er nu och upplev hur mycket glädje fotboll kan ge även de allra yngsta!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Vecka 45

  • Kurs
  • Stockholm

Kursintyg

> Samlarbok från vår värld, med ett nytt klistermärke till ditt barn varje vecka!

> Medalj eller diplom vid kursavslutningen (vissa kurser medalj och vissa kurser diplom).

> Försäkring.

Kostnader

Kursavgift: Från 1195 kr.

Prova det första tillfället för bara 150 kr! Om ditt barn ångrar sig får du tillbaka resterande belopp när du avbokar innan det andra kurstillfället.

Active Academy

Active Academy 

Active Academy Nordic startades 2003 och hette då Sweden Sport Academy. Idag över 20 år senare är vi en av Sveriges största arrangörer av aktiviteter för barn och föräldrar. Allt började med Sweden Sport Academy´s sommarläger för ungdomar och lite...

Läs mer och visa alla kurser med Active Academy

Highlights