Sök kurs 👉

Nålbindning intresseanmälan

SV Västerbotten, i Dorotea
Längd
15 timmar på 5 tillfällen
Pris
0 SEK
Längd
15 timmar på 5 tillfällen
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Lär din nålbinda

Detta är intresseanmälan, får vi in några anmälningar ordnar vi en kurs och återkommer med upplägg, innehåll och kostnad. Denna anmälan är inte bindande för en kurs.

Nålbindning är en av de äldsta teknikerna vi har för att arbeta med garn, och har funnits långt före såväl stickning och virkning. Resultatet blir tätt, starkt och fint. Nålbindning är en teknik där man syr öglor med en stor nål i trä, ben eller metall. Öglorna sys i varandra för att bilda en textil och stygnen kan sys/plockas på flera olika sätt. Vi arbetar i ull vars egenskaper gör att plagget kan valkas tätare och varmare. Vi lär oss grunderna och får pröva att nålbinda något användbart, som t ex handledsvärmare, pannband, vantar eller mobilfodral - eller något annat du väljer att skapa!

Välkommen med din intresseanmälan!

Veckodag:
Tid: 01:00-01:12
Ledare: Lillemor Björkman
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Nålbindning intresseanmälan och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SV Västerbotten
Norra Obbolavägen 89
90422 Umeå

Studieförbundet Vuxenskolan Västerbotten 

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Västerbotten

Highlights