Sök kurs 👉

Bachata, Lady Styling - prova på

SV Västerbotten, i Umeå
Längd
1 timmar på 1 tillfällen
Pris
0 SEK
Längd
1 timmar på 1 tillfällen
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Välkommen att anmäla dig till ett kostnadsfritt "prova på"-pass i Bachata, Lady Styling! En solodans där du dansar individuellt. Det handlar om att ta fram din feminina sida och att få utveckla din kroppsmedvetenhet genom att öva på mycket bodyrolls, kroppsisoleringar, hand- och armrörelser tillsammans med grundstegen i Bachata Sensual.

Inga förkunskaper krävs. Vi börjar från grunden och utgår från att du aldrig har dansat Bachata.

Kursledare Galyna Moskaliuk , kommer från Ukraina och har erfarenhet inom dans i olika stilar som balett, contemporary, modern dans, jazz, magdans och Bachata Sensual. Kursledaren genomgår Vuxenskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i interna utbildningsprogram.

Valfri klädsel, men det kan vara skönt med något bekvämt som man kan röra sig i. Medta inomhusträningsskor eller klackskor.

Observera att kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Välkommen med din anmälan!

Veckodag: Torsdag
Tid: 20:00-21:00
Lokal: Skolvägen 2
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Bachata, Lady Styling - prova på och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SV Västerbotten
Norra Obbolavägen 89
90422 Umeå

Studieförbundet Vuxenskolan Västerbotten 

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Västerbotten

Highlights