Sök kurs 👉

Tjörnmat: Skapa din egen skogsträdgård

SV Väst, i Kållekärr
Längd
4 timmar på 1 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
2 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 timmar på 1 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
2 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Kom igång med din egen skogsträdgård!
Philipp Weiss föreläsning på Tjörn inspirerade säkert många till att vilja starta en egen skogsträdgård. Men hur kan du gå till väga för att börja? Där tar Sara Gärdéns föreläsning vid och leder rakt in i din egen trädgård. Lär känna din plats och dess förutsättningar och bygg din skogsträdgård i ett system av växter som stödjer varandra. Arbeta tillsammans med naturen och skapa en motståndskraftig odling, mindre beroende av skötsel än många andra odlingsformer.

Föreläsare
Sara Gärdén, uppvuxen på Tjörn, är utbildad permakultur- och skogsträdgårdsdesigner och har studerat skogsträdgårdsodling och permakultur i fem år.

Projektet ”Samverkan Hoga saluhall” drivs av föreningen Omställning Tjörn och finansieras av Leader Bohuslän. Genomförande sker i samverkan med LRF, Tjörns kommun och Studieförbundet Vuxenskolan.

Veckodag: Lördag
Tid: 14:00-16:30
Lokal: Stenkyrkovägen 16

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

2 november, 2024

  • Kurs
  • Kållekärr
SV Väst
Junogatan 7
45142 Uddevalla

Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Studieförbundet Vuxenskolans vision är ett samhälle där varje människa växer genom kunskap, insikt och delaktighet. Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen organisation med bred folkbildningsverksamhet över hela landet. Vår värdegrund hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga...

Läs mer och visa alla kurser med SV Väst

Highlights