Sök kurs 👉

Peter Hilton - Odla på hösten

SV Väst, i Trollhättan
Längd
1 timmar på 0 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
30 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 timmar på 0 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
30 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Går det att odla på hösten?
Hösten är den perfekta tiden att förbereda trädgården inför kommande säsonger och utnyttja naturens cykler på bästa sätt. Under denna föreläsning får du veta mer om hur du kan fortsätta odla, trots att dagarna blir kortare och temperaturen svalare. Peter Hilton kommer att dela med sig av sina bästa tips om höstsådd och vilka grödor som trivs bäst under den här perioden.
Naturligtvis svarar han på våra frågor om odling.

Vill du äta tacos (89 kr) innan föreläsningen så träffas vi på Restaurang Västan som ligger strax intill föreläsningssalen. (inget växlotteri denna kväll)

Föreläsare
Peter Hilton är trädgårdsmästare och mycket kunnig på det mesta in om trädgård och odling av olika slag. Många känner igen honom från P4 Väst där han ofta är med och svara på lyssnarnas frågor. Besöker du Nisses Växter i Uddevalla så har du möjlighet att träffa på honom där.

Entré
Gratis

Studieförbundet Vuxenskolan Väst arrangerar i samarbete med Trollhättans Trädgårdsförening, Naturskyddsföreningen Trollhättan, Stadsodling Trollhättan, Studiefrämjandet Fyrbodal och Högskolan Väst.
Veckodag: Onsdag
Tid: 18:00-20:00
Lokal: Gustava Melins gata 2

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

30 oktober, 2024

  • Kurs
  • Trollhättan
SV Väst
Junogatan 7
45142 Uddevalla

Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Studieförbundet Vuxenskolans vision är ett samhälle där varje människa växer genom kunskap, insikt och delaktighet. Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen organisation med bred folkbildningsverksamhet över hela landet. Vår värdegrund hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga...

Läs mer och visa alla kurser med SV Väst

Highlights