Sök kurs 👉

Garn-LAN

SV Väst, i Henån
Längd
8 timmar på 1 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
19 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
8 timmar på 1 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
19 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Välkommen på GARN-LAN hos Orusts Slöjd!
Begreppet LAN kommer ursprungligen från dataspelsvärlden. Det handlar om att samlas kring ett gemensamt intresse och syssla ostört med det under lång tid. Vårt gemensamma intresse är GARN och vad man kan göra av garn. Kom när du vill under dagen och stanna en stund eller tiden ut!

Kursinnehåll
Ta med dig din stickning, virkning eller annat garnarbete och kom och umgås med likasinnade. Vi byter kunskap och inspiration med varandra. Det kommer att finnas personer på plats som kan hjälpa dig igång om du är nybörjare inom stickning eller virkning. Det finns också stickor, virknålar och garn att låna eller köpa. Vill du ge bort något så har vi ett bytesbord för det.

Då och då under dagen kommer vi att ha demonstrationer av speciella tekniker, bla annat Bohusstickning, Magic Loop, Turkisk fläta, sticka hälar, m m. Vi kommer att publicera schemat för våra demonstrationer på facebooksidan ”Orusts Slöjd” en vecka före Garn-LAN:et.

Bra att veta
Evenemanget är gratis, ingen anmälan, alla är välkomna! Kaffe och te finns till självkostnadspris. Ta med det du vill äta under dagen. Mikro och spis finns. Frågor till: info@orustsslojd.se

Cirkeln arrangeras i samarbete med
Orusts slöjd
Veckodag: Lördag
Tid: 12:00-20:00
Lokal: Södra Strandvägen 17

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

19 oktober, 2024

  • Kurs
  • Henån
SV Väst
Junogatan 7
45142 Uddevalla

Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Studieförbundet Vuxenskolans vision är ett samhälle där varje människa växer genom kunskap, insikt och delaktighet. Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen organisation med bred folkbildningsverksamhet över hela landet. Vår värdegrund hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga...

Läs mer och visa alla kurser med SV Väst

Highlights