Sök kurs 👉

Måla med ull - helgkurs

SV Uppsala län, i Uppsala
Längd
5 timmar på 1 tillfällen
Pris
1 050 SEK
Nästa kurstillfälle
27 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
5 timmar på 1 tillfällen
Pris
1 050 SEK
Nästa kurstillfälle
27 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Måla med ull - helgkurs

På kursen skapar vi tillsammans "akvaruller" dvs tavlor/bilder i ull med naturen som inspiration. Du lär dig om ull, nåltovningsteknik och vi går igenom hur du skapar motiv, fokus, djup, skuggor och färgkombinationer i bildskapande. Sedan är det dags att släppa loss din kreativitet när du väljer ull i olika färger och tovar en landskapsbild.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
Ett startkit ingår i kursavgiften och det innehåller tovnål, kardad ull i blandade färger, tovplatta och förfiltad ull i bildstorlek.

Upplägg
Helgkurs med en träff söndag 26 oktober (13.00-17.00). På kursen varvas ledarledd demonstration med tid för eget skapande under handledning.

Ledaren
Ninni Westerman är en inspirerande och kunnig ledare med stor erfarenhet av kursverksamhet i bildskapande. I sitt eget konstnärskap arbetar hon både ull och akvarell och har, efter ett flertal konstutbildningar, utvecklat sitt eget bildskapande med utgångspunkt i akvarellmåleriet och arbetar med ”akvaruller” som innebär både våttovning och nåltovning.

”Skapande ska vara lustfyllt, utan prestige och krav. Hitta nya uttryckssätt med ull! ”

Se mer av Ninnis skapande HÄR

Se även Ninnis andra helgkurser HÄR

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.
Eftermiddagsfika ingår. I vårt pentry finns kylskåp, micro, vattenkokare och viss utrustning för övrig fika/snacks du väljer att ta med (egna bestick tas med).

Välkommen!

Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den.

Veckodag: Söndag
Tid: 13:00-17:00
Ledare: Ninni Ingrid Westerman
Lokal: Kungsängsgatan 12
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Måla med ull - helgkurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.