Sök kurs 👉

Engelska - intresseanmälan

Längd
30 timmar på 10 tillfällen
Pris
700 SEK
Längd
30 timmar på 10 tillfällen
Pris
700 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Den här kursen är för dig som vill utveckla dina språkkunskaper i engelska. Att klara av vardagsengelska har många fördelar såsom på resa, kanske har du släkt utomlands eller om du helt enkelt bara tycker det är lärorikt att utvecklas tillsammans med andra.

Vi friskar upp våra kunskaper både skriftligt och muntligt genom att lyssna, läsa, skriva och samtala på engelska. Under kursens gång kommer vi också lära oss mer om till exempel engelska författare och kulturen.

Nivån anpassas efter deltagarnas förkunskaper. Ingen specifik kurslitteratur. Ledaren Elisabeth Rääf är utbildad engelsklärare med mångårig erfarenhet av både att undervisa och leda studiecirklar. Vi träffas på torsdagar (eftermiddag).
Veckodag:
Tid: 00:00-00:00
Ledare: Elisabeth Rääf
Lokal: Ydregatan 8
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Engelska - intresseanmälan och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SV Östergötland
Vasavägen 3
582 20 Linköping

Studieförbundet Vuxenskolan Östergötland 

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Östergötland

Highlights