Sök kurs 👉

Danskurs "Dansmix 4-5 år Krokek med Vi Unga"

SV Östergötland, i Kolmården
Längd
11 timmar på 11 tillfällen
Pris
740 SEK
Längd
11 timmar på 11 tillfällen
Pris
740 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

DANS DÄR DU ÄR
Vi lär oss olika koreografier och lär oss att röra sig till musik i 45 härliga och energifyllda minuter. Inga förkunskaper krävs på dessa danskurser.

UPPLÄGG FÖR KURSEN
Dans, motorik och rörelse i fokus. Vi lär oss flera koreografier som vi sedan visar upp på en show i slutet av terminen.

VI UNGA
När man dansar med oss blir man medlem i föreningen Vi Unga Norrköping, som är en barn och ungdomsförening vars syfte är att ge barn och unga möjligheten att förverkliga sina drömmar samt styra över sin egen fritid. Vi unga Norrköping arrangerar årligen dansshower, workshops och ungdomskvällar. Gå in på viunga.se för att läsa mer om oss.

STUDIEFÖRBUNDET VUXENSKOLAN
Organisationen jobbar utefter folkbildningens pedagogik där meningen är att en ska lära av varandra. Vi stödjer Vi Unga genom att administrera och sprida möjligheterna för barn och ungdomar att få möjligheten till en meningsfull fritid.

BRA ATT VETA
Lediga kläder som man kan röra sig i, inneskor kan vara bra att ha. Ta gärna med vattenflaska.
Lämna gärna mobilnummer och mejl i anmälan så vi snabbt och enkelt kan nå dig med viktig information.
Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

ANMÄLNINGSVILLKOR OCH FÖRMÅNER
Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt första kurstillfället. Vill du inte fortsätta behöver vi ha din avanmälan innan kurstillfälle två, annars debiteras hela kursavgiften.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart.

Kontakt vid administrativa frågor: "mailto:kenny.lundstrom@sv.se">kenny.lundstrom@sv.se
Kontakt vid sjukanmälning och frågor kring dansen ledare: Amanda Ljaljijevic "mailto:ljaljijevicamanda@gmail.com">ljaljijevicamanda@gmail.com

Veckodag: Söndag
Tid: 17:00-16:45
Lokal: Ymervägen 57
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Danskurs "Dansmix 4-5 år Krokek med Vi Unga" och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SV Östergötland
Vasavägen 3
582 20 Linköping

Studieförbundet Vuxenskolan Östergötland 

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Östergötland

Highlights