Sök kurs 👉

Samtal med Anhörigas Riksförbund kring aktuella anhörigfrågor

SV Örebro län, i Örebro
Längd
2 timmar på 1 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
23 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 timmar på 1 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
23 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Onsdagen den 23 oktober hälsar vi Anett Karlsson från Anhörigas Riksförbund varmt välkommen till Örebro. Anett arbetar som organisationsombudsman med ansvar för Anhöriglinjen. Anett kommer att berätta om aktuella frågor inom anhörigområdet och hur arbetet ser ut nationellt. Kvällen är en första träff för att även presentera det nätverk som SV Örebro län har initierat.

Anhörigas insatser är ofta avgörande för att äldre, sjuka och personer med funktionsnedsättning ska få den vård och omsorg de behöver. Anhöriga finns i alla åldrar och är en resurs både för den närstående och för samhället i stort. Tillsammans kan vi bidra med stöd och resurser tillbaka till anhöriga!

Anmälan
Önskar du delta denna kväll? Anmäl dig via hemsidan "anmäl dig", alt ring 019-611 94 80. Det går också bra att kontakta Maria Östby direkt. Anmäl dig senast 20 oktober så att vi vet hur många som kommer. VI bjuder på fika, uppge ev. allergi.

Resurs anhörig
Vill du synliggöra och stärka anhöriga i deras roll? Då är nätverket Resurs anhörig något för dig! Nätverket riktar sig till dig som har ett intresse för anhörigfrågor, privat, via en förening eller i din yrkesroll.

Vad ska nätverket göra?
Genom att mötas kan vi överblicka vilka insatser som finns och vad som saknas. Tillsammans vill vi synliggöra anhörigas situation och erbjuda olika aktiviteter för anhöriga i länet.

Intresserad och har frågor?
Kontakta Maria Östby, verksamhetsutvecklare: maria.ostby@sv.se eller 072-220 72 39.

#anstodorebro

Veckodag: Onsdag
Tid: 17:30-19:30
Ledare: Maria Östby
Lokal: Fabriksgatan 8
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

23 oktober, 2024

  • Kurs
  • Örebro

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Samtal med Anhörigas Riksförbund kring aktuella anhörigfrågor och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SV Örebro län
Fabriksgatan 8
Örebro

Studieförbundet Vuxenskolan Örebro län

Välkommen till SV Örebro län! Vi har cirklar, kurser, föreläsningar, samtalsgrupper, musik och andra kulturinslag. Vi har fyra bemannade kontor med tillhörande kurs- och möteslokaler, de ligger i Hallsberg, Karlskoga, Lindesberg och Örebro. Vi har också två egna musikstudios, och...

Läs mer och visa alla kurser med SV Örebro län

Highlights