Sök kurs 👉

Akryl och oljemåleri

SV Malmö, i Malmö
Längd
30 timmar på 10 tillfällen
Pris
2 550 SEK
Nästa kurstillfälle
25 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
30 timmar på 10 tillfällen
Pris
2 550 SEK
Nästa kurstillfälle
25 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Väck skaparkraften inom oss och må bättre! I stora, ljusa ateljéer inspireras deltagarna av våra konstnärer som ledare i ert skapande. Stilleben, självporträtt eller landskap?

Hos oss kan man ut utforska sina egna färdigheter. I alla tider har människor haft ett stort behov av att uttrycka sig i bilder, färg och form. Motiven finns överallt, det är bara att se sig omkring! Eller så finns de på närmare håll -i vår egen fantasi. Skillnaden mellan olja akryl är stor. Olja - det är lättare att blanda de nyanser som man vill ha och har mer kontroll på lasyrer. Akryl är vattenlöslig och torkar snabbt, luktar inte lika mycket som olja. Akryl är inte så krävande och man kan måla på vad som helst och blanda in olika föremål (sand, sten, plast). Kursen är för de som vill lära sig mer om färger och hur man blanda dem på duk, pannå, med pensel eller palettkniv.

KURSINNEHÅLL
I studieplanen ingår komposition, färg och materiallära. Här har man möjlighet att välja om man vill måla med akryl eller olja eller kombinera med olika tekniker.

FÖRKUNSKAPER
Vi kommer att börja skapa direkt så viss kunskap och erfarenhet av målning krävs. Ledaren stöttar utifrån var man är när man startar.

KURSLEDARE
Cristache Vasilescu, konstnär med lång erfarenhet att hålla kurser

Eget material medtages, penslar, duk, färg, blyertspenna och radergummi. Oömma kläder. Staffli finns. Material kan köpas på ex. Drewex.

Veckodag: Onsdag
Tid: 20:00-21:30
Ledare: Cristache Vasilescu
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

25 september, 2024

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Akryl och oljemåleri och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights