Sök kurs 👉

Intresseanmälan: Dans för alla – En kurs med musik, glädje och rörelse

SV Lundabygden, i Lund
Längd
10 timmar på 6 tillfällen
Pris
0 SEK
Längd
10 timmar på 6 tillfällen
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

PRELIMINÄR INFORMATION
Under hösten 2024 eller våren 2025 hoppas vi kunna starta en ny dansverksamhet där vi anpassar oss extra mycket efter deltagarnas önskningar och behov. Inför detta vill vi nu höra vilka anpassningar ni deltagare önskar. Detaljerna för kursen är alltså inte klara och anmälan har inte öppnat. Gör gärna en intresseanmälan istället.

VAD INNEBÄR EN INTRESSEANMÄLAN?
Om du gör en intresseanmälan så förbinder dig inte till någonting, utan det är enbart ett sätt för oss att erbjuda dig möjligheten att önska det du behöver. När planeringen är klar skickar vi ett mail till dig. Du kan då ta del av den fullständiga informationen och därefter avgöra om du är intresserad av att anmäla dig.

Klicka här för att göra en intresseanmälan och meddela oss vad vi kan göra för att göra dansen extra tillgänglig för dig.

KOSTNAD
En intresseanmälan gör du givetvis gratis, däremot kommer det att vara en anmälningsavgift (ännu ej fastställd) för deltagande i kursen längre fram.

...............................................................................................................................................................

KURSENS INNEHÅLL

Välkommen till en danskurs där vi sätter ditt välbefinnande i fokus!

Oavsett om du vill dansa sittande, stående eller liggande på en yogamatta är du välkommen. Vi anpassar musiken, ljuset och tempot efter gruppens behov, och vi håller oss till enkel koreografi som alla kan hänga med i – ingen pardans.

Vad du kan förvänta dig:
Kom som du är och ta allt i din egen takt.
Musiken, tempot och ljuset kan anpassas efter dina önskemål.
Vill du vila under passet? Lägg dig ner på en yogamatta och vila så länge du behöver.
Vi repeterar samma rörelser vid flera tillfällen, så du kan känna dig trygg och bekväm.
Det är alltid frivilligt att delta, och ledsagare är välkomna.
Vår ledare är flexibel om något behöver ändras för dig.
Vi har en lugn miljö med små grupper och god tillgänglighet för dig med rörelsehinder.
Det finns även utrymme för att stanna kvar ute i entrén om ni behöver det innan eller efter kursen, där finns flertalet stolar, bord och kaffemaskin.

Denna kurs passar särskilt dig som upplever stress, koncentrationssvårigheter, ångest, social fobi eller har en fysisk eller intellektuell funktionsnedsättning. Ring vårt kontor om du vill veta mer eller har specifika önskemål inför kursen. Du når oss på 046 211 70 80.

Vi ser fram emot att dansa med dig!

Veckodag:
Tid: 00:00-00:00
Lokal: Glimmervägen 6
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Intresseanmälan: Dans för alla – En kurs med musik, glädje och rörelse och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SV Lundabygden
Glimmervägen 6
224 78 Lund

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan, Lundabygden

Vi arbetar i kommunerna Burlöv, Kävlinge, Lomma, Lund och Staffanstorp. Vi finns nära dig med kontor i Bjärred och Lund samt verksamhet på olika orter i hela vårt område. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturprogram. Vi riktar oss till allmänheten,...

Läs mer och visa alla kurser med SV Lundabygden

Highlights