Sök kurs 👉

Modern jazz vuxna

SV Halland, i Falkenberg
Längd
24 timmar på 12 tillfällen
Pris
1 250 SEK
Nästa kurstillfälle
10 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
24 timmar på 12 tillfällen
Pris
1 250 SEK
Nästa kurstillfälle
10 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Under denna kurs arbetar vi med att mixa ihop den moderna dansen (den konstnärliga och fira dansen) med jazzdans (de tekniska och showiga). Styrka, svettigt, roligt och mycket dansglädje!

Målgrupp

Kursen vänder sig till tonåringar från 13-17 och vuxna 18+. Både nybörjare och fortsättare.

Mål

Efter den här terminen har du fått med dig grunderna och tekniken inom de två olika stilarna. Vi har också repat ihop en koreografi.

Innehåll

Under varje lektion arbetar vi med teknikövningar, styrka samt stretch. I slutet av varje lektion arbetar vi med koreografi. Lektionen är givande och utmanande. Ett bra sätt att kombinera din vardagliga träning med dansglädje

Rekommenderad klädsel


Gruppstorlek

Denna kurs har plats för 12 deltagare.

Om kursledaren

Nicole Sutowicz utbildar sig till danspedagog där hon har ett år kvar på Artistique Dansskola i Göteborg. Nicoles moderna jazzdans inspireras mycket av freestyle och hur kroppen har en förmåga att röra sig på sätt man kanske inte visste att den kunde, och hur man kan kombinera klassiska stilar med all sorts musik. Det finns alltid en strävan efter kunskap och fördjupad hos Nicole. Dansen gör att tid och rum försvinner, detta vill hon dela med sig av. På hennes lektioner är det viktigt att alla anpassar materialet utefter sin kropps förutsättningar. Varje lektion repas koreografi, så att alla som är med verkligen får dansa och känna dansglädjen. Det kommer bli svettiga lektioner men lika mycket som musklerna får arbeta lika mycket skratt rungar det i danssalen.

Veckodag: Tisdag
Tid: 20:30-21:00
Lokal: Möllegatan 11
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

10 september, 2024

  • Kurs
  • Falkenberg

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Modern jazz vuxna och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SV Halland
falkenberg

Studieförbundet Vuxenskolan - Halland

Hos Studieförbundet Vuxenskolan i Halland kan du gå kurser, studiecirklar och föreläsningar. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är mångfaldens studieförbund som ger varje...

Läs mer och visa alla kurser med SV Halland

Highlights