Sök kurs 👉

Gräv där du står! Föreläsning med Patrick Sellman om beredskap i hemmet (Tofta, Varberg)

SV Halland, i Varberg
Längd
3 timmar på 1 tillfällen
Pris
150 SEK
Nästa kurstillfälle
10 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
3 timmar på 1 tillfällen
Pris
150 SEK
Nästa kurstillfälle
10 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Patrick är känd från bl.a. podcasten ”I väntan på Katastrofen”. Under kvällen håller Patrick en föreläsning om beredskap och hur vi enskilt och tillsammans kan förbereda vår beredskap i händelse av en kris.
I en värld fylld av osäkerhet står Sveriges krisberedskap i fokus. Likaså hur vi kan stärka vår hemberedskap och självhushållning. Välkommen till en inspirerande föreläsning som tar dig bortom teorin. Patrick Sellman delar med sig av historiska perspektiv och konkreta råd för att du ska kunna bli bättre förberedd. Kort sagt - hur du, genom att gräva där du står, kan uppnå större kontroll, trygghet och självständighet. Detta samtidigt som du bidrar till samhällets totala beredskap och förmåga att hantera kriser och katastrofer.

I anmälningsavgiften ingår kaffe/té och en ost & skinkfralla. Om du önskar endast ostfralla eller annat alternativ, vänligen ange detta vid anmälan.

Föreläsningen arrangeras av Studieförbundet Vuxenskolan i samarbete med Bygdegårdarnas Riksförbund, LRF, Hemvärnet Halland
Veckodag: Tisdag
Tid: 20:00-22:15
Lokal: Bygdegårdsvägen
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

10 september, 2024

  • Kurs
  • Varberg

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Gräv där du står! Föreläsning med Patrick Sellman om beredskap i hemmet (Tofta, Varberg) och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SV Halland
falkenberg

Studieförbundet Vuxenskolan - Halland

Hos Studieförbundet Vuxenskolan i Halland kan du gå kurser, studiecirklar och föreläsningar. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är mångfaldens studieförbund som ger varje...

Läs mer och visa alla kurser med SV Halland

Highlights