Sök kurs 👉

Föreläsning och författarträff: Vad händer när bollen inte är rund med Andreas Jonsson

SV Halland, i Halmstad
Längd
2 timmar på 1 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
25 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 timmar på 1 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
25 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

En föreläsning om att längta efter att passa in, och vad som händer när en inte gör det. Föreläsningen berör hur normer och fördomar bidrar till utanförskap, samt hur en genom att ändra sin attityd och genom att ta ansvar för sina handlingar kan bidra till förändring.

Innehåll
Andreas delar öppenhjärtligt med sig av sina erfarenheter genom att berätta om sin uppväxt och skolgång - hur han hittade sin väg och vågade tro på sig själv. Med en blandning av humor och allvar får du som deltagare ta del av en sann historia som ger en rejäl dos av feelgood och perspektiv.

Under den här träffen kommer du som deltagare också att få ta del av och höra mer om Andreas senaste bok "Du har tid". Boken är en inspirerande guide för alla som känner att tiden inte riktigt räcker till. Genom personliga berättelser, djupgående reflektioner och praktiska verktyg visar Andreas hur vi kan frigöra tid i våra liv – tid att älska, tid att leva och tid att vara närvarande.

Om föreläsaren
Andreas Jonsson har snabbt klättrat upp som en av Sveriges främsta talare inom social hållbarhet, attitydförändring och självinsikt.
Han har föreläst för över 220 000 personer, och syns ofta medialt i egenskap av expert och talesperson. Andreas föreläsningar bygger upp, stärker och inspirerar.

Föreläsningen anordnas i samarbete med Stadsbiblioteket i Halmstad och äger rum Hallandsscenen. Vänligen observera att föreläsningen startar kl 17.30, kom i god tid. Max antal platser, föranmäl dig gärna för vår planering.
Veckodag: Måndag
Tid: 17:30-19:00
Ledare: Carolin Andersson
Lokal: Hallandsscenen
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

25 november, 2024

  • Kurs
  • Halmstad

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Föreläsning och författarträff: Vad händer när bollen inte är rund med Andreas Jonsson och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SV Halland
falkenberg

Studieförbundet Vuxenskolan - Halland

Hos Studieförbundet Vuxenskolan i Halland kan du gå kurser, studiecirklar och föreläsningar. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är mångfaldens studieförbund som ger varje...

Läs mer och visa alla kurser med SV Halland

Highlights