Sök kurs 👉

Romani Arli nybörjare - digitala träffar

SV Göteborg, Distans
Längd
16 timmar på 8 tillfällen
Pris
100 SEK
Längd
16 timmar på 8 tillfällen
Pris
100 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Romani Arli nybörjare - digitala träffar

OBS! Denna kurs är digital. Se mer information under kursupplägg.

För dig som vill lära dig romani arli från grunden. I kursen får du öva på romani arli inför olika vardagssituationer, presentera dig själv, prata om dina intressen, bestämma ett möte med någon, mm. Vi kommer jobba med konversation, grammatik och ordförråd. Fokus ligger på praktiska övningar men grammatik behövs för att du ska kunna utveckla din romani arli. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål. Deltagare från 13 år och uppåt är välkomna!

Denna kurs är en del av SV Göteborgs satsning att erbjuda Sveriges nationella minoritetsspråk. Kurspriset är subventionerat under hösten 2024 med stöd från Folkbildningsrådet. Om kursen får för få anmälningar ställs den in.

Kursupplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, totalt 8 tillfällen. Online-träffarna sker i webbverktyget Zoom. Länk och instruktioner till Zoom mailas ut i samband med kursstart. Det du behöver för att kunna delta i denna kurs är en dator eller surfplatta (gärna med kamera) och en internetuppkoppling.

Förkunskapskrav
Inga. Denna kurs är för dig som är helt nybörjare.

Kostnad
100 kr

Kurslitteratur
Ledare tar med sig material till kursen.

Kursledare
Samir Muratovic.

Bra att veta
Du får en bekräftelse när du genomfört din webbanmälan. Sedan skickar vi en kallelse innan före kursstart. Du får även ett informationsblad i ett separat mail till den e-postadress som du angett. Om du inte har e-postadress så skickas kallelsen med informationsblad med vanlig post. Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.

#nationellaminoriteter #nationellaminoritetspråk #romsk

Veckodag:
Tid: 18:00-19:30
Lokal: