Sök kurs 👉

Läderhantverk för slöjdlärare - endagskurs

SV Göteborg, i Göteborg
Längd
8 timmar på 1 tillfällen
Pris
1 490 SEK
Nästa kurstillfälle
28 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
8 timmar på 1 tillfällen
Pris
1 490 SEK
Nästa kurstillfälle
28 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Läderhantverk för slöjdlärare - endagskurs

Vill du gå en kurs i läderhantverk för slöjdlärare anpassat för elevnivå? Då har du chansen på en av studiedagarna vecka 44.

Kursen är förlagd till Redbergsteatern som ligger på Örngatan 6 i Göteborg. Anders är legitimerad slöjdlärare och har lång erfarenhet av att arbeta med skinn och läder i skolslöjden. Här har du chansen att lära dig grunderna och kopiera mallar och modeller på projekt som fungerar i skolslöjden. Med material från spillådan blir kostnaden en tiondel mot nytt material.
Nivå
Grundkurs. Inga förkunskaper krävs.

Kurstid
Måndag 28 oktober 09.00-17.00 (pauser för lunch och fika)

Kursmaterial
Kostnad för material tillkommer. Det material du behöver köper du på plats. Anders har också med sig nitar, spännen, färg och ytbehandling till mycket förmånliga priser. Det finns även egentillverkade och bra skärsylar som annars är svåra att få tag på. Kan betalas med swish eller kontant.

Kursledare
Anders Martinsson, Anders Leather, läderhantverkare. Anders har lång erfarenhet av läderhantverk. Både när det gäller att tillverka och reparera olika produkter. Han har under de senaste åren föreläst och inspirerat på ett antal mycket omtyckta kurser i läderhantverk. Du kan se mer av Anders arbeten på hans hemsida www.andersleather.com eller följa honom på Instagram under @anders_leather

Bra att veta
Kallelse skickas ca fyra veckor före kursstart.

Veckodag: Måndag
Tid: 10:00-18:00
Lokal: Örngatan 6