Sök kurs 👉

Cirkelledareutbildning Grund

SV Gävleborg, Distans
Längd
3 timmar på 1 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
2 december, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
3 timmar på 1 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
2 december, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Brinner du för något och skulle vilja hålla kurs i det men inte vet hur du gör? Är du cirkelledare hos SV Gävleborg med ännu inte haft möjlighet att gå din cirkelledarutbildning?
Studieförbundet Vuxenskolan satsar på att utbilda cirkelledare. Vi bjuder in dig till cirkelledarutbildning för att du som cirkelledare både ska känna dig väl rustad för att hålla i din studiecirkel och utvecklas i ditt ledarskap.


Kursinnehåll
Denna utbildning är till för dig som är cirkelledare eller funderar på att bli cirkelledare och vill hålla kurser/studiecirklar i SV Gävleborgs regi. Du kommer bland annat att få lära dig mer om folkbildningens pedagogik, tips och trix för att skapa en god inlärningsmiljö och trevlig stämning i gruppen samt möjlighet att reflektera över din egen roll som cirkelledare. Vi blandar teori, samtal och reflektion. Du kommer även att få mer information om Studieförbundet Vuxenskolan samt möjlighet att träffa andra cirkelledare och utbyta tankar och erfarenheter.

Förkunskaper
Du behöver inte ha några kunskaper för att gå denna cirkelledarutbildning. Innan träffen vill vi dock att du gått vår nya digitala cirkelledarutbildning grund som du gör själv digitalt hemma vid din dator, surfplatta eller mobil. Utbildningen består av text, bild och video. Det är mycket enkelt, du klickar dig fram sida för sida i din egen takt.
Klicka här för att komma till utbildningen

I slutet av den digitala utbildningen anger du att du är ledare i SV Gävleborg.

Vid vår digitala träff följer vi upp reflektions- och samtalsfrågorna från den digitala cirkelledarutbildningen och tar upp annat som är nyttigt för din roll som cirkelledare.

Material
Leda cirkel - SVs handbok för cirkelledare. Sickas till dig via post innan träffen.

Kursledare
Agnes Krigh och Lisa Björke verksamhetsutvecklare på SV Gävleborg.

#cirkelledaresvgavleborg

Veckodag: Måndag
Tid: 19:00-21:15
Ledare: Agnes Krigh
Lokal:

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

2 december, 2024

  • Kurs
  • Distans
SV Gävleborg
Styrmansgatan 4
826 37 Söderhamn

Studieförbundet Vuxenskolan Gävleborg

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) erbjuder folkbildning i form av studiecirklar, kurser, föredrag och kultur. Här hittar du några av kurserna som hålls i Gävleborgs län där kommuner som Gävle, Sandviken, Söderhamn, Bollnäs och Hudiksvall ingår. SV erbjuder kreativa mötesplatser där människor med olika...

Läs mer och visa alla kurser med SV Gävleborg

Highlights