Sök kurs 👉

Skrivarkurs avancerad

Skrivbra, Distans
Längd
4 tillfällen
Pris
2 995 SEK
Nästa kurstillfälle
Torsdagar - förmiddag/kväll se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 tillfällen
Pris
2 995 SEK
Nästa kurstillfälle
Torsdagar - förmiddag/kväll se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Från 2 995 SEK / person

Kursbeskrivning

Skrivbra Extra

Skrivbra arbetar med en kurstrappa där varje övning utvecklar en speciell förmåga på en sucessivt stegrande nivå. Skrivbra Extra förutsätter att du har genomfört Skrivbra Grund och Skrivbra Plus.

En kort film leder dig till ämnet. Du genomför flera skrivuppgifter som avslutas med personlig vägledande reflektion och - om du vill - gemensamt videosamtal med feedback.

Innehåll

I Skrivbra Extra rör du dig kring de översta stegen i skrivtrappan, de handlar om rytm, pedagogiska överdrifter och naturlig inspiration. Du avslutar med att reflektera och skapa en karaktäristik av ditt eget, personliga skriftspåk.

Upplägg

Du följer kursen i ditt eget tempo. Rekommendationen är att du genomför en skrivuppgift per vecka. Hur mycket tid du behöver lägga ner varierar, men varje uppgift kräver flera timmar.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Torsdagar - förmiddag/kväll

  • Kurs
  • Distans

Målgrupp

Skribenter, författare, webbredaktörer, byrålådsskrivare, kommunikatörer.. men också du som arbetar med text  inom besöksnäring, utbildning, handel eller kultursektor.

Kursledare

Kursledare är Andreas af Malmborg, skribent, lärare och coach. Examinerad pedagog från lärarhögskolan och journalisthögskolan. Lärare och kursledare sedan många år. Andreas har skrivit för radio, webb, film, dagstidningar, facktidningar, böcker och reklam under ett långt yrkesliv.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Skrivarkurs avancerad och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Highlights