Sök kurs 👉

Skrivarkurs grundkurs

Skrivbra, Distans
Längd
4 tillfällen
Pris
3 490 SEK
Nästa kurstillfälle
Första torsdagen i varje månad - höst och vår se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 tillfällen
Pris
3 490 SEK
Nästa kurstillfälle
Första torsdagen i varje månad - höst och vår se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Från 3 490 SEK / person

Kursbeskrivning

Introduktion/Skrivbra grundkurs

Skrivbra arbetar med en stegrande kurstrappa där varje övning utvecklar en speciell förmåga.

En kort film leder dig till ämnet. Du genomför en skrivuppgift som avslutas med en personlig vägledande reflektion och - om du vill - ett gemensamt videosamtal med feedback.

Innehåll

Introduktionen är till för att du ska känna efter om du trivs med Skrivbra. Efter genomförd introduktion kan du gå vidare med Skrivbra Grund.

I Skrivbra Grund arbetar du med ordföljd, meningsbyggnad, sinnesintryck och fantasi. Hur varierar jag ordföljden för att övertyga? Hur bjuder jag in läsaren och släpper in sinnena i texten på ett naturligt sätt? I vilken mån vill jag låta fantasin ta plats?

Upplägg

Du följer kursen i ditt eget tempo. Rekommendationen är att du genomför en skrivuppgift per vecka. Hur mycket tid du behöver lägga ner varierar, men varje uppgift kräver flera timmar.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Första torsdagen i varje månad - höst och vår

  • Kurs
  • Distans

Målgrupp

Skribenter, författare, byrålådsskrivare, webbredaktörer, kommunikatörer.. men också du som arbetar med text inom besöksnäring, utbildning, handel eller kultursektor.

Kostnader

Introduktion: 495 kr

Skrivbra Grund: 2 995 kr

Kursledare

Kursledare är Andreas af Malmborg, skribent, lärare och coach. Examinerad pedagog från lärarhögskolan och journalisthögskolan. Lärare och kursledare sedan många år. Andreas har skrivit för radio, webb, film, dagstidningar, facktidningar, böcker och reklam under ett långt yrkesliv.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Skrivarkurs grundkurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Highlights