Sök kurs 👉

Boka oss för evenemang

Östermalms Dansstudio, Rikstäckande
Längd
1 tillfälle
Nästa kurstillfälle
Kan bokas via mail se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 tillfälle
Nästa kurstillfälle
Kan bokas via mail se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Video

Kursbeskrivning

Är du intresserad av att lägga till lite spänning och underhållning på ditt nästa evenemang? Nu behöver du inte söka längre, boka våra talangfulla danslärare eller dansare! Oavsett om du är intresserad av en grupplektion i olika danser, en dansshow med Sveriges toppdansare, eller individuella danslärare för vuxna eller barnklasser. Vi något för alla!

Boka oss för barnkalas, fester, företagsevent, baler, möhippor, svensexor eller andra tillfällen där dansundervisning eller dansshow skulle passa bra.

Våra erfarna och skickliga dansare kan tillföra energi och stil till varje tillfälle. De kan även lägga till en touch av elegans till sociala evenemang och göra de minnesvärda för alla deltagare.

Så varför inte krydda upp ditt nästa evenemang med en dos dansmagi? Kontakta oss idag för att boka våra fantastiska dansare och lärare och gör dig redo att inta dansgolvet i stil!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Vuxna eller barn

Kursintyg

ingen erfarenhet behövs

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Boka oss för evenemang och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.