Sök kurs 👉

Workshop Linedance - Världsmusikfestivalen Skara

Längd
3 timmar
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
16 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
3 timmar
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
16 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Workshop Linedance i Skara

Workshop i Linedance med Kickingbulls LÖRDAG 16/11 kl.10:00-12:15 

Plats: Idrottshallens danssal i Skara

Är du redo att snöra på dig dansskorna och ha kul? Kom och delta i vår gratis Linedance- workshop med de fantastiska ledarna från Kickingbulls Lidköping! Oavsett om du är nybörjare eller har dansat tidigare, är denna workshop perfekt för alla åldrar och nivåer. 

Under ledning av våra erfarna och entusiastiska instruktörer kommer du att få lära dig grundläggande steg och koreografier i en avslappnad och vänlig atmosfär. Linedance är inte bara en rolig aktivitet, det är också ett utmärkt sätt att träffa nya människor och få lite motion.

Ta med dig ett par bekväma skor och ett leende, och gör dig redo för en oförglömlig dansupplevelse! Anmäl dig idag och säkra din plats – vi ser fram emot att dansa med dig!

Evenemanget är en del av Världsmusikfestivalen i Skara och är kostnadsfritt tack vare ekonomsikt stöd från Skara kommun, Folknätet Kulturförvaltningen VGR, Grevillis fond och Sparbanken Skaraborg genom Sparbanksstiftelsen Skaraborg.

 

 

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

16 november, 2024

  • Kurs
  • Skara

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Workshop Linedance - Världsmusikfestivalen Skara och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst!

Här hittar du alla Medborgarskolans kurser och evenemang i Västra Götaland och Halland. Vi erbjuder grundläggande och fördjupande aktiviteter inom en mängd olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag!Om MedborgarskolanMedborgarskolan är ett av landets största studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights