Sök kurs 👉

Workshop Flamenco - Världsmusikfestivalen Skara

Längd
3 timmar
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
17 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
3 timmar
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
17 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Workshop Flamenco i Skara

Workshop i Flamenco med Patricia SÖNDAG 17/11 kl.12:00-13:30 

Plats: Idrottshallens danssal i Skara

Drömmer du om att dansa Flamenco? Nu har du chansen att uppleva denna passionerade och uttrycksfulla dansstil helt gratis! Patricia från Bailando Studios i Karlstad kommer till Skara för att hålla en exklusiv workshop som du inte vill missa.

Under Patricias expertledning kommer du att få lära dig grundläggande steg och tekniker i Flamenco, samt hur du kan uttrycka känslor och berättelser genom dansens kraftfulla rörelser. Oavsett om du är nybörjare eller har tidigare erfarenhet, är denna workshop perfekt för alla som vill utforska Flamenco och dess rika kultur.

Ta med dig ett par bekväma skor och ett öppet sinne, och gör dig redo för en inspirerande dansupplevelse! Anmäl dig idag och säkra din plats – vi ser fram emot att dansa med dig!

OBS! Passar dig från 13 år och uppåt.

Evenemanget är en del av Världsmusikfestivalen i Skara och är kostnadsfritt tack vare ekonomsikt stöd från Skara kommun, Folknätet Kulturförvaltningen VGR, Grevillis fond och Sparbanken Skaraborg genom Sparbanksstiftelsen Skaraborg.

 

 

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

17 november, 2024

  • Kurs
  • Skara

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Workshop Flamenco - Världsmusikfestivalen Skara och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst!

Här hittar du alla Medborgarskolans kurser och evenemang i Västra Götaland och Halland. Vi erbjuder grundläggande och fördjupande aktiviteter inom en mängd olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag!Om MedborgarskolanMedborgarskolan är ett av landets största studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights