Sök kurs 👉

Gitarr akustisk eller elgitarr, enskild undervisning

Längd
5 timmar
Pris
1 650 SEK
Längd
5 timmar
Pris
1 650 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Gitarrspel för nybörjare likaväl som för dig som spelat länge och vill utvecklas. Undervisningen sker individuellt och lektionerna skräddarsys utefter dina önskemål, kunskaper och behov.

Innehåll

Undervisningen sker individuellt och lektionerna skräddarsys utefter dina önskemål, kunskaper och behov.
Varje kurstillfälle är 30 minuter, samma dag och tid under 5 veckor.
Tänk på att du också behöver öva mellan kurstillfällena för att lära dig, helst öva lite varje dag!

Skriv i anmälan om det gäller akustisk gitarr eller elgitarr! 
Du behöver ta med din gitarr till lektionerna.

Ledaren har lektionstider från kl 17. Skriv också din önskad undervisningstid. Vi kommer kontakta dig och bekräfta din tid.

Upplägg

  • När kurstiden har bekräftats ömsesidigt så kommer kursen vara på måndagar samma tid under fem veckor.

Målgrupp

Passar både dig som är helt nybörjare och för dig som spelat tidigare.

Förkunskap

Ingen förkunskap krävs.

Kursledare

Victor Lundgren har många års erfarenhet av gitarrspel, både akustiskt och elgitarr. I hans ryggsäck finns fler utbildningar. Sedan våren 2021 undervisar Victor på distans i realtid och hösten 2022 även på Medborgarskolan i Skövde.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och arbetar utifrån Medborgarskolans kärnvärden.

Kursmaterial

Medtag gitarr. Kostnad för kursmaterial ingår inte i kursavgiften. Eventuell bok köper kursdeltagaren efter att ha fått tips på bok av kursledaren.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Välkommen till oss

  • Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande.
  • Efter anmälan blir du kontaktad via mail eller telefon för att bestämma tid för undervisningen och en lämplig kursbok som du ska köpa. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mailadress och telefonnummer vid anmälan.
  • Parkering – Medborgarskolans parkeringsplatser finns utmed långsidan av vår byggnad. Det finns sju markerade platser (närmast infarten från Södra Trängallén) som är skyltade mellan två pilar. Dessa platser är avgiftsfria men man behöver ett parkeringstillstånd dygnet runt. Tillstånden finns att hämta inne till vänster i Medborgarskolans entré. Övriga platser är avgiftsbelagda med Parkster app. Mer information finns på Parksters skyltar. 
    Om platserna är upptagna hänvisat vi till parkeringar utmed gatorna i närområdet eller Mode-parkeringshus vid Resecentrum.
  • Lokalen ligger en trappa upp, hiss finns.
  • Undvik att använda starka dofter på grund av allergier. 

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt.
  • Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
  • Utebliven närvaro eller utebliven betalning gäller INTE som avbokning!

Medborgarskolan och folkbildning

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Gitarr akustisk eller elgitarr, enskild undervisning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst!

Här hittar du alla Medborgarskolans kurser och evenemang i Västra Götaland och Halland. Vi erbjuder grundläggande och fördjupande aktiviteter inom en mängd olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag!Om MedborgarskolanMedborgarskolan är ett av landets största studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights