Sök kurs 👉

Teatersport vuxen - improvisera med Nathalie!

Medborgarskolan Syd, i Landskrona
Längd
20 timmar
Pris
1 895 SEK
Nästa kurstillfälle
19 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar
Pris
1 895 SEK
Nästa kurstillfälle
19 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Upptäck och utveckla din skådespelarförmåga genom improvisation! Med fantasi, tillit och olika improvisationstekniker bejakar du dina talanger. Tillsammans har vi teaterlek under trygg ledning av teaterpedagogen Nathalie.

Vi gör improvisationsövningar och övar improvisationstekniker av olika slag. Närvaro, fantasi och kvickhet är våra redskap, och mest av allt tilliten till oss själva och varandra. Vi fantiserar och improviserar, vi låter våra kreativa egon ta plats och bejakar glädjen och skrattet i teaterleken samt lär oss att säga JA! 

Kursen anpassas efter gruppen och vad deltagarna vill få ut av träffarna. 


För vem
Inga förkunskaper krävs. Denna improkurs riktar sig för personer från 15-99 år. Den är både för dig som är nybörjare och för dig som hållit på med improvisationsteater tidigare.

Kursledare
Nathalie Drakemyr, teaterlärare, skådespelare och regissör med många års erfarenhet av teaterpedagogik för både barn och vuxna. Hon skriver gärna egna manus som teatergrupperna kan jobba med och iscensätta. Nathalie brinner för amatörteater och vill att alla ska få chansen att känna på teaterns frigörande kraft - och hur roligt det är att spela teater! 

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Klädsel: Rörelsevänliga kläder.

Har du läst våra köpvillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller vänd dig till oss för upplysning. Startdatum i din bokningsbekräftelse är preliminärt.

Invänta alltid Kallelse innan du går till kurslokalen!

Erbjudande
Gå två kurser inom dans, teater, musik eller sång och få 300 kr rabatt på den andra, eller 500 kr rabatt på din tredje kurs (gäller ej för kombinationen bas- och ensemblekurs i teater Hbg).
Går ej att kombinera med andra rabatter. Erbjudandet innefattar kurser på minst 9 kurstillfällen som går parallellt under terminen, och inkluderar ej individuell undervisning. Rabatten är personlig och gäller ej för syskon och familj.

Kan du få rabatt? Skriv en notering om det i din anmälan och välj "MEDBORGARSKOLAN FAKTURA", så justeras din kursavgift före betalning.

RABATT på böcker
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus. Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

19 september, 2024

  • Kurs
  • Landskrona

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Teatersport vuxen - improvisera med Nathalie! och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Medborgarskolan Syd
Lundåkragatan 4
26135 LANDSKRONA

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights